ForsideMariagerfjordIndkaldelse af stedfortræder til årets sidste byrådsmøde i Mariagerfjord

Indkaldelse af stedfortræder til årets sidste byrådsmøde i Mariagerfjord

- Annonce -

Indkaldelse af stedfortræder til årets sidste byrådsmøde i Mariagerfjord

Byrådet i Mariagerfjord holder møde den 21. december 2023, hvor der på dagsordenen bl.a. er: Indkaldelse af stedfortræder for Christian Johnson (C)

Christian Johnson (C) har meddelt, at han, grundet sin helbredstilstand, er forhindret i at varetage sit kommunale hverv, forventeligt i en periode frem til og med januar 2024.

I henhold til styrelseslovens § 15, stk. 2, indkaldes stedfortræder, når et medlem vil være forhindret i at varetage sit kommunale hverv i en periode af mindst en måned på grund af sin helbredstilstand, graviditet, barsel m.v.

Byrådet forelægges indkaldelse af 1. stedfortræder på Det Konservative Folkepartis kandidatliste, Simon Linde, til godkendelse.

Indstilling

Borgmesteren indstiller til Byrådet:

  1. At det godkendes, at Simon Linde (C) indkaldes som stedfortræder for Christian Johnson (C) under dennes fravær.

Sagsfremstilling

I henhold til styrelseslovens § 15, stk. 4, er det Byrådet der træffer beslutning om, hvorvidt der er tale om lovligt forfald, som efter styrelseslovens § 15, stk. 2, betegnes som fravær af mindst en måneds varsel som følge af helbredstilstand, graviditet, barsel/adoption, varetagelse af andet offentligt hverv, forretninger eller lignende.

Den af Christian Johnson (C) meddelte forfaldsgrund og -længde er således omfattet af reglerne om stedfortræderindkaldelse.

Når Christian Johnson på ny kan varetage hvervet, udtræder stedfortræderen af Byrådet, jf. styrelseslovens § 15, stk. 4.

LÆS OGSÅ: Lejerbo Hadsund vil bygge 30 almene familieboliger i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

4 KOMMENTARER

    • Enhver har vel ret til sin egen holdning. Jeg er også for højhuset og håber byrådets medlemmer vælger udvikling i stedet for afvikling. Hvis afstemningen går imod min holdning må jeg tage endnu en tudekiks.
      Glædelig jul.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet