ForsideAndetIntens påske-efterforskning afsluttet - mistænkt identificeret og afhørt

Intens påske-efterforskning afsluttet – mistænkt identificeret og afhørt

Intens påske-efterforskning afsluttet – mistænkt identificeret og afhørt

- Annonce -

I går formiddags, den 12. april, gik betjente fra lokalpolitiet i Himmerland i aktion, skriver de på deres Facebook:

Efter en intens påske-efterforskning foranlediget af et mystisk brev til politistationen i Hobro var det nemlig lykkedes for betjentene at identificere den mistænkte person i sagen, ligesom mistænktes typiske opholdssted i dagtimerne var klarlagt:

Vindblæs Friskole ved Assens

Derfor myldrede politifolkene fra Hobro i går formiddags ind på friskolens område. Det skete i en koordineret aktion med hundepatruljen, der også deltog med en hundefører og en patruljehund – den fra pressen så kendte politihund ved navn Ivan.

Foto: Nordjyllands Politi

Det oplyser politikommissær Mikkel Mitchell, der tidligere på ugen overtog ansvaret for sagen fra sin kollega, fg. vicepolitiinspektør Lasse Kragh.

LÆS OGSÅ: Mystisk brev modtaget på Hobro Politistation – kender du afsender?

Og politikommissæren kan nu afsløre, at sagens person var skoleeleven Monica. På selve dagen, den 12. april, fyldte hun faktisk 10 år.

”Da vi først var inde på skolens område, så lykkedes det hurtigt for os at finde frem til Monica, ” beretter Mikkel Mitchell om aktionen.

Foto: Vindblæs Friskole

Han tilføjer straks, at da betjentene fik klarlagt alderen (man har pligt til at oplyse navn, alder og fødselsdato til politiet), ja, så kunne man jo ved et hurtigt opslag i straffelovens konstatere, at man ikke kan straffe personer under 15 år.

”Ligesom vi heller ikke havde mulighed for at tilvejebringe andet anholdelsesgrundlag eller i øvrigt identificere andre mistænkte eller medskyldige blandt de mange elever, der var til stede på skolen under operationen,” fortsætter Mikkel Mitchell.

Og så havde politifolkene kun et valg ifølge den operationsansvarlige politikommissær: nemlig at diske op med en større påskeanretning til fødselaren Monica og påskeæg til klassens øvrige elever.

Foto: Vindblæs Friskole

”Og efterfølgende kunne vores lokalbetjente, for hele skolen, så fremvise lidt af vores udrustning og patruljebiler, ligesom politihunden Ivan også havde mulighed for at deltage, og han havde også taget sin fører, Casper, med,” siger Mikkel Mitchell, der straks fortsætter:

”Det var en helt forrygende formiddag på friskolen. Vi håber, at Monica fik en fantastisk fødselsdag – og at alle elever hyggede sig. Det gjorde vi i hvert fald i lokalpolitiet.”

Friskolen havde sørget for kaffe og politiets ynglings kage. Foto: Vindblæs Friskole

Da der ikke er grundlag for at fortsætte den påbegyndte efterforskning, så indstiller lokalpolitiet i Hobro hermed efterforskningen, hvilket er normalt praksis efter reglerne i retsplejeloven.

Lokalpolitiet foretager sig hermed ikke yderligere i sagen, der henlægges.

LÆS OGSÅ: Gennembrud i påske-efterforskning på politistationen i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet