ForsideAndetJørgensens Sko eftf. i Mariager kickstarter Januarudsalget

Jørgensens Sko eftf. i Mariager kickstarter Januarudsalget

- Annonce -

Jørgensens Sko eftf. i Mariager kickstarter Januarudsalget

Mariager er i udsalgsstemning, og Jørgensens Sko eftf. er ingen undtagelse. Butikken har taget hul på januarudsalget, og indehaver Hanne Madsen har personligt sænket priserne i butikkens forskellige afdelinger.

Kom ind og udforsk det brede udvalg til både børn og voksne i alle aldre.

Udsalg hos Jørgensenssko

“Vi oplever altid fantastisk opbakning fra de lokale i Mariager og det omkringliggende område. Det er en fornøjelse at kunne hjælpe både børn og voksne med passende fodtøj til enhver årstid,” fortæller Hanne Madsen til Mariagerfjordposten.dk og ser ud over de mange hylder med de karakteristiske gule prismærker.

Butikken præsenterer et bredt udvalg af vintersko til både mænd, kvinder og børn

“Vi har sørget for at have et bredt udvalg til både børn og voksne. Vores mål er at have det, som vores kunder efterspørger, og heldigvis lykkes det os ofte at imødekomme deres behov. Vores januarudsalg er i fuld gang, og vi har nedsat priserne med 20-50 % på udvalgte varer. Så kom endelig forbi, vi er klar til at hjælpe og rådgive, og der er altid tid til en hyggelig snak,” afslutter Hanne.

Udsalg hos Jørgensenssko

Butikken holder åbent mandag til torsdag fra 9.30 til 17.30, fredag fra 9.30 til 18 og lørdag-søndag fra 9.30 til 14.

Jørgensens Sko eftf. ligger centralt i Mariager på Østergade 13b med gode parkeringsmuligheder enten ved SuperBrugsen eller ved Mariager Apotek. Udsalget er i fuld gang, så skynd dig forbi og gør en god handel!

LÆS OGSÅ: Blottede sig for 11-årig pige – Vidner søges

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet