ForsideHadsundJule- og nytårshilsen fra Hadsund Genbrug

Jule- og nytårshilsen fra Hadsund Genbrug

- Annonce -

Jule- og nytårshilsen fra Hadsund Genbrug

Så er 2023 ved at være slut, og vi kan se tilbage på et godt år for Hadsund Genbrug. Vores overskud vil igen i år blive fordelt imellem lokale foreninger og Kirkens Korshær i Aalborg. Når ansøgningerne indkaldes til uddeling i 2024, vil det blive annonceret i de lokale aviser.

Det er 24 frivillige damer, der på skift arbejder hver dag i Hadsund Genbrugsbutik, og de selv samme damer er også dem, der bestemmer, hvem der skal have en donation og hvor meget. 

Hadsund Genbrug er meget taknemmelig for alt det brugte tøj, der modtages. Alt dit rene tøj, sko, tekstiler, sengelinned, nips og porcelæn modtages med tak. Det kan indleveres til Genbrugsbutikken i Storegade 45. Udenfor normal åbningstid kan tøj afleveres i vores tøjcontainer, der står ved butikken.

Det, der afleveres til Hadsund Genbrug, bliver sorteret af vores frivillige og solgt i butikken. Hadsund Genbrug blev startet i 1979 og har siden da i snit delt 140.000 kr. ud om året i lokalområdet. Handler du i Hadsund Genbrug er du sikker på, at overskuddet bliver fordelt lokalt. 

Hadsund Genbrug ønsker alle en rigtig God jul og godt Nytår samt et lykkebringende 2024.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet