ForsideHobroKæmpe og gratis portvinsfestival i Hobro

Kæmpe og gratis portvinsfestival i Hobro

- Annonce -

Kæmpe og gratis portvinsfestival i Hobro

Juledagene nærmer sig med hastige skridt og dermed også den gode julemad. Skal julemaden afsluttes med en lækker dessert og tilhørende portvin kan du helt sikkert hente inspiration til valget af portvin ved den store portvinsfestival, som løber af stablen hos Hobro Vinhandel den 16. december 2022.

Butikschef hos Hobro Vinhandel Daniel Granding og hans personale har pyntet butikken på Østergade hyggeligt op og opstillet flere smage-øer – Der bydes bl.a. på Rosé portvin, LBV, Vintage (både nye og gamle årgange!) og tawny… 

– Vi finder også vores Recioto, sherry og Pineau des Charentes frem den 16. december til arrangementet, fortæller Daniel Granding og fortsætter:

– Vil man gerne have dansk produceret kirsebærvin til risalamande, er der også mulighed for at smage det denne aften.

Portvinsfestivalen er den 16. december mellem kl. 17-20 og i butikken på Østergade 3 i Hobro og det er ganske gratis at deltage. Der er ingen tilmelding, det er bare at møde op indenfor tidsrummet.

Hobro Vinhandel på Østergade 3 i Hobro har gennem de seneste 4 år været drevet med Daniel Granding som Butikschef og beskæftiger i dag 5 medarbejdere. Daniel har i sin tid i butikken udvidet butiksarealet og tilføjet nabobygningen til lager og pakkeri af gavekurve til private og erhverv. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler