ForsideHobroKender du Jan? Jan Madsbøll arbejder hos Bilhuset Haldrup Hobro

Kender du Jan? Jan Madsbøll arbejder hos Bilhuset Haldrup Hobro

- Annonce -

Kender du Jan? Jan Madsbøll arbejder hos Bilhuset Haldrup Hobro

I mange år kørte Jan Madsbøll landevejene tynde med forskellige produkter til landsdelens dagligvarebutikker. I dag kører Jan ikke så meget mere selv, men hjælper i stedet andre med at finde den bil, der passer til behovet, lysten og forventningerne til udseende, hestekræfter og drivmiddel. 

– At sælge biler er for mig, at være med til at hjælpe kunderne med at finde den rigtige bil og med det udstyr, som de ønsker eller forventer til deres bil. En bil er for mange noget, som man enten går rigtig meget op i eller finder som et nødvendigt onde, der blot skal fragte fra A til B. Min opgave er, at hjælpe med at finde og få lige netop den bil, som passer til behov og budget, fortæller Jan Madsbøll til Mariagerfjordposten.dk.

Jan Madsbøll startede for 5 år siden som weekendsælger. De sidste 2 år har Jan været ansat som sælger på fuld tid hos Bilhuset Haldrup Hobro på Smedevej 7. 

Stolt af at være i bilbranchen

– Bilbranchen udvikler sig utroligt meget for tiden og den grønne omstilling er jo virkelig kommet til bilerne. Det er fedt at være en del af og spændende at tale med kunderne om bilernes forskellige brug af brændstof, el eller hybrid, siger Jan.

– At vi hos Bilhuset Haldrup Hobro ikke er låst af ét bilmærke og deres nyvogns program, tænker jeg gør, at vi bedre kan hjælpe kunderne med at finde lige netop den bil, som passer bedst til dem, hvilket er en stor tilfredsstillelse når det lykkes og kunderne bliver godt kørende i deres nye bil, slutter Jan Madsbøll.

Jan Madsbøll har boet i Hobro siden starten af 90érne. Han bruger ofte byens tilbud og svinger ketcheren til badminton én gang om ugen i Rosendal.  

Jan Madsbøll Bilhuset Haldrup Hobro
Jan Madsbøll Bilhuset Haldrup Hobro Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Vil du som frivillig planlægge og afholde events og samtidig møde nye kulturer?

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler