ForsideMariagerKender du Margit fra Dania ved Mariager?

Kender du Margit fra Dania ved Mariager?

- Annonce -

Kender du Margit fra Dania ved Mariager?

Har du mistet retningen, modet eller dit humør? Så få et kærligt spark fra den spirituelle verden hos Margit, der hjælper dig med at “tømme bagagen” og komme videre med kun de ting du har brug for. Margit tilbyder clairvoyance og tarotkort læsning fra hendes lejlighed i Dania ved Mariager og med udsigt over Mariagerfjord

“Gennem den åndelige verden, hjælper jeg mine klienter til at finde ind til deres sande væsen,” forklarer Margit Nørby til Mariagerfjordposten og fortsætter: 

“Herinde har vi allesammen svarene, som kan hjælpe os videre, når vi sidder fast i vores tankevirksomhed eller livet er svært.”

Uddannet af livets skole og som Clairvoyant

Margit fortæller selv, at hun igennem hele livet altid har følt sig lidt anderledes. At hun fornemmede ting, som andre ikke gjorde og kunne mærke andres følelser.

“Dengang var der så meget jeg følte, men som jeg ikke forstod,” fortæller Margit og fortsætter: 

“Der var en masse brikker, som jeg dengang ikke kunne få til at passe ind i puslespillet. Nu er det som om både livet og den åndelig verden har sat dem på plads for mig. Rejsen har været lang, men det hele værd, fordi jeg nu kan fulføre min mission: At hjælpe andre.”

For nogle år siden tog Margit Nørby springet og uddannede sig til Clairvoyant. I dag driver hun sin klinik fra de smukke omgivelser ved Mariager Fjord, nærmere bestemt hendes lejlighed i Dania. 

“Jeg kan mærke det er det helt rigtige sted for mig,” fortæller Margit til Mariagerfjordposten, mens hun kigger ud af vinduet på bølgerne på fjorden: 

“Her er sådan en fantastisk ro, som også giver mig de allerbedste betingelser for nogle gode clairvoyance session. 

Clairvoyance, Tarot Kort og Parvejledning

I sin klinik tilbyder Margit blandt andet clairvoyance, tarotkort læsning og spirituelle samtaler. Som noget nyt har hun også begyndt at tilbyde clairvoyance til par:

“Jeg ved ikke om parterapi er det rigtige ord at kalde det, jeg foretrækker parvejledning,” fortæller Margit om sit nyeste tiltag:

“Parret kommer her og får en clairvoyance session sammen. Mange oplever, at hverdagen lægger et travlt låg på tanker og følelser, der gerne skulle frem i lyset for at blive bearbejdet og italesat.”

Parvejledning foregår på samme måde, som clairvoyance eller spirituel samtale, hvor Margit beder den åndelige verden om hjælp og via intuition og erfaring guider parret og giver overblik. Par vejledningen afluttes med at bede Tarot kortene om “Det gode råd,” hvor man får nøglen til relation og kærlighed. 

Margit Nørby tilbyder clairvoyance, tarotkort læsning og spirituelle samtaler i sin lejlighed i Dania ved Mariager – du kan læse meget mere om det på hendes hjemmeside www.indianeren.dk 

I december måned tilbyder Margit Nørby Tarotkort læsning til 475 kr (normalpris 750 kr). Er du nysgerrig på, hvad universet kan fortælle dig gennem tarotkortene? Så glæd dig selv eller en du holder af med en tarotkortl æsning – Du kan også vælge at købe tilbuddet som et gavekort og glæde andre med en tarotkort læsning i julegave.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler