ForsideHobroKlar til Kamp: Hobro's trup mod Aab

Klar til Kamp: Hobro’s trup mod Aab

- Annonce -

Klar til Kamp: Hobro’s trup mod Aab

20 spillere er klar til kamp fredag aften, når Martin Thomsens tropper skal forsøge at tage point mod rækkens nr. 2 i NordicBet Ligaen – Aab. 

Cheftræner Martin Thomsen har udtaget disse 20 mand til opgøret mod Aab:

1 Søndergaard

3 Bøge

5 Quattara

6 Mortense

7 Klitten

8 Hørby

9 Christensen

10 Rasmussen

11 Kristensen

12 Jacobsen

13 Dietz

18 Søgaard

19 Gyamfi

20 Compaore

21 Yoda

22 Nielsen

24 Overgaard

25 Bobber

27 Klitten

33 Freundlich

Der er kampstart på DS Arena fredag den 12. april kl. 18.30

Fredag aften klokken 18.30 sparkes sæsonens tredje kamp mod AaB i gang på DS Arena, og som forventeligt er der godt gang i billetsalget. Vi opfordrer folk til at komme i god tid, for at undgå kø ved indgangene. Dette gælder både, hvis man har billet til Sparekassen Danmark Tribunen og Pajo-Bolte Tribunen.

Torsdag eftermiddag er der i skrivende sund lidt over 900 sidepladser tilbage på Sparekassen Danmark Tribunen, mens der lidt over 100 billetter tilbage på Pajo-Bolte Tribunen, som er forbeholdt udebanefans.

Det vil være muligt at købe billetter til de enkelte tribuner i billetboderne på DS Arena, såfremt der ikke er udsolgt. Vi opfordrer dog stadig til, at man køber sin billet online, hvis man vil være sikker på en plads til lokalbraget.

>>> Køb din billet her.

Vejarbejde nær DS Arena

Der er fortsat lidt vejarbejde i området omkring DS Arena. Her er det Sønder Ringvej, som er spærret omkring Punkt1 og MatchPadel.

Det vil dog stadigvæk være muligt at parkere ved blandt andet Bymarkskolen eller ved Jyllandsvej og Sjællandsvej og gå til DS Arena. Alternativt kan man parkere i Amerika, ved HEG på Kirketoften eller på de omkringliggende sideveje. Husk altid at vise hensyn til beboerne i området og eventuelle brandveje.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet