ForsideHobroKLUMME: Ligger der 3 point til os i aften?

KLUMME: Ligger der 3 point til os i aften?

- Annonce -

KLUMME: Ligger der 3 point til os i aften?

Hobro IK spiller i dag fredag d. 15. september kl. 19.00 hjemme på DS Arena mod AC Horsens.

Af Tekniskchef Lars Justesen Hobro IK

Velkommen her på DS Arena til dagens opgør mod AC Horsens. Landskampspausen er veloverstået og denne er blevet brugt på at slappe af, restituere samt bruge lidt ekstra tid med vores kære.

Landskampspausen kom belejligt for os, da en del af vores spillere har spillet mange minutter og derfor havde brug for lidt ekstra hvile. Landskampspausen er også blevet brugt på et fællesarrangement for spillertruppen samt holdet bag holdet, der blev afholdt hos Mariagerfjord Kajak. Her var der ung-mod-gammel-konkurrence, hvor der blev dystet i kajak og padleboard-stafet samt i bueskydning. Efterfulgt af dette arrangement havde Sparekassen Danmark inviteret til aftenhygge i sparekassen, hvor spillerne fik serveret god mad og kunne hygge på en anden måde end normalvis i klubben. Alt i alt en rigtig god dag, hvor spillere og holdet bag holdet fik set en anden side af hinanden.

LÆS OGSÅ: Truppen til fredagens brag på DS Arena mod Horsens

Kort før landskampspausen blev anden runde i Oddset Pokalen afviklet, da vi på udebane spillede mod Kolding B. Det blev til en 2-0 sejr og sikkert avancement i en kamp, hvor vi havde godt styr på modstanderen og sikkert vandt. Målscorer for Hobro IK blev Mikkel Boye, der med sine 17 år, fem måneder og to dage, blev den yngste målscorer for Hobro IKs førstehold i historien. Den anden målscorer blev Oliver Overgaard, der også scorede sit første mål i den gule trøje.

Til dagens kamp bliver der afviklet vores årlige Mountainbike-event, hvor der bliver samlet penge ind til foreningen Hobro IK af 1913 samt Julemærkehjemmet i Hobro. I år cykler 13 partnere og repræsentanter for Hobro IK penge ind til ungdoms- og talentarbejdet i klubben. Sidste år blev der cykler mere end 500.000 kr. ind. Vi håber at vi igen i år, kan samle en masse penge til de to gode formål.

Og så til dagens opgør, hvor vi som nævnt møder 3F Superliganedrykkerne fra AC Horsens, der pt. befinder sig på en syvende plads i tabellen. Vi skal bygge videre på det flotte efterår vi indtil nu har sat sammen, hvor vi har spillet og kæmpet os til 15 point, hvilket gør, at vi i skrivende stund befinder os på fjerdepladsen i NordicBet Ligaen. Det flotte spil gav os senest en sejr på udebane mod FC Helsingør, hvor vi vandt 3-1. Her gjorde nytilkomne Lukas Klitten sig bemærket, da han tilkæmpede sig et straffespark, som Mads Freundlich scorede på, samt lavede assist til Muamer Brajanac’ 2-0 scoring. Kan vi følge op med lige så godt spil som i Helsingør, er jeg sikker på, at der ligger tre point og venter på os i dag. Rigtig god kamp.

LÆS OGSÅ: Kamptidspunkt fastlagt for pokalkampen på DS Arena

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Tyve nåede det hele på en halv time

- Annonce -

Seneste artikler