ForsideHobroKLUMME: Til dagens kamp skal vi også hylde frivilligheden i Hobro

KLUMME: Til dagens kamp skal vi også hylde frivilligheden i Hobro

- Annonce -

KLUMME: Til dagens kamp skal vi også hylde frivilligheden i Hobro

Af Tekniskchef Lars Justesen Hobro IK

For anden gang på blot fire dage er vi samlet til fodbold her på DS Arena. Dagens opgør mod Kolding IF er en vaskeægte sekspointskamp. Velkommen til.

For få dage siden var der lagt op til et brag af en kamp, da vi mødte 3F Superligamandskabet OB. Der var kamp om avancement til fjerde runde af Oddset Pokalen og begge mandskaber kom med stærke startopstillinger. På OB’s hold var der en gammel kending at finde, da vores tidligere publikumsdarling Don Deedson Louicius startede inde for udeholdet.

Den tidligere Hobro-spiller viste sig også godt frem og var involveret i kampens eneste mål. Et mål, der blev scoret godt midtvejs i første halvleg, da OB straffede os på en omstilling. Efter målet skabte vi nogle store chancer, hvor især Moubarack Compaoré kom frem til en god chance efter et godt indlæg fra Marius Jacobsen.

Desværre scorede vi ikke på denne chance og i anden halvleg diskede Jonathan Fischer op med flere gode redninger og blev fortjent kåret til kampens spiller. På trods af nederlaget havde vi stor ære af kampen og der er rigtig mange positive ting vi kan tage med fra pokalkampen til når vi i dag møder Kolding IF.

Et Kolding-mandskab, der kommer med fem sejre, en uafgjort og fire nederlag og dermed har 16 point efter de første 10 runder. To point færre end os. Dermed kan vi tage et stort skridt op ad i tabellen, når vi i dag byder Kolding velkommen. 

Til dagens kamp skal vi også hylde frivilligheden i Hobro. Uge 39 er nemlig døbt frivilligugen i DBU, hvor DBU Bredde, Divisionsforeningen og Kvindedivisionsforeningen er gået sammen for at hylde de mere end 120.000 frivillige, der er i dansk foreningsfodbold.

Vi har taget dette koncept til os, og vil hvert år i uge 39 kåre sæsonens frivillige i sæson 22/23, hvilket vi markere til dagens kamp. Der er rigtig mange, der har fortjent at blive sæsonens frivillig, og det har ikke været et nemt valg, men vi synes at dem, der får prisen for sæson 22/23 har gjort sig yderst fortjent til at modtage denne.

Hvem det bliver får I at se, her på DS Arena i løbet af aftenen. En stor tak til alle frivillige, der hver dag knokler for Hobro IK. Om det er i hverdagen eller på kampdage er der rigtig mange med gul/blåt hjerte, der yder en kæmpe indsats for Hobro IK. Tak til jer alle.

LÆS OGSÅ: 350 unge satte hinanden stævne i Mariagerfjord

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler