ForsideHobroKLUMME: Vi kommer med selvtillid fra to hjemmebanesejre i bagagen

KLUMME: Vi kommer med selvtillid fra to hjemmebanesejre i bagagen

- Annonce -

KLUMME: Vi kommer med selvtillid fra to hjemmebanesejre i bagagen

Af Teknisk chef Lars Justesen Hobro iK

Så er det tid til sidste hjemmekamp, her på DS Arena, i første halvsæson af NordicBet Ligaen, når vi i dag møder Hillerød Fodbold. Et velspillende fodboldhold, der ikke har tabt i de seneste seks runder. Derfor er det også dejligt, at vi selv kommer med selvtillid fra to hjemmebanesejre i bagagen og at vi igen har gjort DS Arena til et svært sted at spille. Dette skal vi sørge for, at det også er i dag, her på det flotte græstæppe i Hobro. 

En dag, som bliver en speciel dag på mange måder. En af de største grunde er, at det er Jacob Tjørnelunds sidste hjemmekamp for Hobro IK. I sidste uge blev det meldt ud, at vi ikke forlænger aftalen med Jacob Tjørnelund, og at vi derfor tager afsked med ham til nytår. Til dagens kamp vil Jacob Tjørnelund få overrakt blomster, men den store hyldest af Jacob Tjørnelund vil vi foretage i det nye år, hvor hele ’Tjørnes’ familie har mulighed for at deltage. Der skal alligevel, til dagens kamp, lyde en kæmpe tak for indsatsen, alle oplevelserne og minderne til Tjørne og et stort held og lykke med hvad fremtiden bringer. 

I dag får vi også besøg af Julemærkehjemmet fra Hobro, der til denne kamp vil få overrakt 25.000 kr. Pengene er en del af det indsamlede beløb, der blev indsamlet til vores MTB-event tilbage i september måned. Her cyklede Eurowind Energy A/S, Aktieselskabet Karl Jensen, Lillegården El, Mr. Tang, OK Sdr. Onsild, Floor Ejendomme samt repræsentanter fra Hobro IK, penge ind til ungdoms- og talentafdelingen samt til det netop nævnte Julemærkehjem i Hobro. 

Dagens kamp markerer som nævnt den sidste hjemmekamp i 2023 her på DS Arena. Et år, der har budt på mange op- og nedture, men som vi nok husker tilbage på med et smil på læben. Et forår, hvor vi fik sikret overlevelsen i NordicBet Ligaen med fine resultater, hvor det kun blev til fem nederlag i 16 kampe. De flotte resultater tog vi med ind i efteråret, hvor vi i skrivende stund indtager fjerdepladsen i rækken. Hele 24 point er det blevet til indtil videre i dette halve år og det handler nu om at slutte året godt af med point i de resterende tre kampe mod henholdsvis Hillerød, AaB og AC Horsens.  

Tak for opbakningen til alle jer fans på lægterne gennem hele året og sæsonerne. Også en stor tak til alle partnere for altid at bakke op med godt fremmøde i Sparekassen Danmark Loungen samt opbakningen til klubbens arrangementer. Og sidst, men ikke mindst, stor tak til alle frivillige, der er en uundværlig del af, at Hobro IK er den klub, den er.

Tak for året på DS Arena og på gensyn i 2024

LÆS OGSÅ: Nyt projekt med etageboliger på Hostrupvej 4-6

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet