ForsideMariagerfjordKultur-Café på Mariagerfjord Gymnasium - Forårskoncert i nye klæder

Kultur-Café på Mariagerfjord Gymnasium – Forårskoncert i nye klæder

- Annonce -

Kultur-Café på Mariagerfjord Gymnasium – Forårskoncert i nye klæder

På Mariagerfjord Gymnasium skifter forårskoncerten navn til Kultur-Café. For i år er det ikke kun musikeleverne, der er i rampelyset. Alle de kreative fag bidrager til en hyggelig aften:

Tirsdag d. 30. april 2024

– Vi vil gerne give alle de kreative fag mulighed for at vise sig frem. I de kreative fag laver vi jo kunst og kultur, og det trives allerbedst i mødet med publikum. Derfor eleverne skal ud af klasselokalet og vise, hvad de har arbejdet med. Samtidig laver vi en åben scene, hvor der er plads til indslag, der ikke har rod i undervisningen. Det kan fx være elevbands eller digtoplæsning – små kreative dryp, der er lidt mere uformelle, lyder det fra Trine Kronborg, der er musiklærer og tovholder på arrangementet. 

Mariagerfjord Gymnasium
Foto: Mariagerfjordposten.dk

Forårets Kultur-Café byder på koncerter, ferniseringer og dramastykker, som gymnasiets musikelever, billedkunstelever, designelever og dramaelever står bag. For en stor del af eleverne er det deres eksamensprojekt, de viser frem, og dét er noget, de har brugt mange timer på at finpudse:

– Det bliver fedt at vise dét, vi har lært i løbet af året. Vi kommer alle med forskellige udgangspunkter og idéer, og det kan ses i vores færdige værker, som vi udstiller til Kultur-Caféen, fortæller Frida Gebaauer Sveistrup fra 3.x.

Kultur-Caféen er for hele gymnasiet, for elevernes familier og venner og for de nysgerrige, der gerne vil have et indblik i, hvad der sker på gymnasiets kreative spor. Der er gratis adgang og ingen tilmelding.

Foto: Mariagerfjord Gymnasium

– Vi håber at se en masse til en hyggelig og sjov aften. Vores elever har virkelig øvet sig og gjort sig umage med deres kreative indslag, så kom og bak dem op, lyder opfordringen fra Trine Kronborg.

Program

  • Kl. 19.00 Fælles velkomst i gymnasiets store sal
  • Kl. 19.10 Koncert med musikelever (første del)
  • Kl. 19.45 Billedkunst- og designelever holder ferniseringer, dramaelever opfører korte forestillinger, og i Grønnegården er scenen åben for kreative indslag
  • Kl. 20.30 Koncert med musikelever (anden del), der afsluttes med et fællesnummer
  • Kl. 21.00 Tak for i aften

Gymnasiets støtteforening, ”Mariagerfjord Gymnasiums Venner”, sælger kage, kaffe, vand mm. i løbet af aftenen.

LÆS OGSÅ: Nyt Sundhed og Trivselshus i Valsgaard

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler