ForsideMariagerfjordKulturskolen er klar med kreative fritidstilbud i hele Mariagerfjord Kommune

Kulturskolen er klar med kreative fritidstilbud i hele Mariagerfjord Kommune

- Annonce -

Kulturskolen er klar med kreative fritidstilbud i hele Mariagerfjord Kommune

Der er rig mulighed for at sætte fantasien og kreativiteten løs i Mariagerfjord. På Mariagerfjord Kulturskole kan børn og voksne komme og være en del af det kreative fællesskab, og sæsonprogrammet er spækket med både billedkunst, danseteater, musik og teater.

Foråret er kommet, og det betyder, at det er tid til at tilmelde sig til den nye sæson på Kulturskolen, hvis man har lyst til at prøve kræfter med de kreative fritidstilbud. Der er åbent for tilmelding nu, og fagene starter op efter sommerferien.

Foto: Mariagerfjord Kulturskole

Tag kreativiteten med dig for livet
“Hvis du melder dig i Kulturskolen får du noget med dig for resten af livet. Du lærer at udtrykke dig alene og sammen med andre, og din oplevelse af musik, drama, billedkunst og dans vil for altid være forandret.

På Mariagerfjord Kulturskole har vi mange forskellige tilbud, hvor man kan udtrykke sig på den måde, man har lyst til, og man kan deltage i de forskellige kreative fællesskaber, hvor man får mulighed for at dyrke lige præcis det, man brænder for” – fortæller leder af mariagerfjord Kulturskole Claus Olesen og fortsætter:

“Vi er enormt glade for at kunne byde velkomne til nye elever, hvad end de er børn, unge eller voksne, fordi vores aktiviteter er ikke blot med til at styrke elevernes generelle evne til at lære nye ting, de spiller også en stor rolle for trivslen.

Vi håber at vores tilmeldingsfolder, der netop i disse uger bliver hustandsomdelt, vil inspirere en masse familier til at prøve kræfter med et fag på Kulturskolen” – afrunder kulturskoleleder Claus Olesen.

Billedkunst, teater, danseteater og musik er på programmet
Hvis du drømmer om at udfordre dig selv på scenen, så står Kulturskolen klar med både teater- og danseteaterhold. På teaterholdene spiller de teater og prøver kostumer, leger med teatersminke og laver en masse skuespillertræning. Hos danseeleverne er der fart over feltet; her danser de fede koreografier og bruger dans og musik til at fortælle historier og skabe stemninger.

Der er også et væld af musikmuligheder for både børn, unge og voksne, så der er plads til at være kreativ på mange forskellige måder i form af kor, orkestre, sammenspilshold og soloundervisning. Måske er det nu, du skal starte til violin, klarinet eller kor, så du kan synge og spille den musik, du elsker?

De yngste kan være med på Kulturskolens forskolehold, hvor musikken bliver leget ind fra en tidlig alder, og på flere af holdene er det forældre og børn, der sammen har de gode musikstunder sammen. For voksne er der skræddersyet et helt særligt tilbud om 10 undervisningsgange uden binding til resten af sæsonen. Så er der mulighed for at komme i gang med lige præcis det instrument, du altid har drømt om at spille på.

Talentelever fra Kulturskolen Foto: Mariagerfjord Kulturskole

Hvis du har lyst til at være kreativ og skabe din egen kunst, så er der virkelig mulighed for at slå kreativiteten løs på billedkunstholdene. Her arbejder de med tegning, maleri, tryk og skulptur og eleverne arrangerer også deres egne udstillinger.

Så her er i sandhed noget for alle kreative sjæle, og undervisningen foregår rundt i hele kommunen på både skoler og i kulturcentre. På Kulturskolens hjemmeside www.mariagerfjordkulturskole.dk kan man læse mere om de kreative fag og tilmelding. Der er åbent for tilmelding til og med d. 15. maj.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet