ForsideMariagerfjordLidl giver ekstraordinær medarbejderrabat for halvanden million kroner

Lidl giver ekstraordinær medarbejderrabat for halvanden million kroner

- Annonce -

Lidl giver ekstraordinær medarbejderrabat for halvanden million kroner

Med en ekstraordinær rabat på 20 % over udvalgte dage i november, over jul og nytår, og i januar og februar giver dagligvarekæden Lidl alle medarbejdere en håndsrækning.

“I Lidl har vi valgt at give alle medarbejdere en ekstra økonomisk hjælp. En hjælp, der kan være med til at få husholdningsbudgettet til at række lidt længere – især i denne dyre vintertid, hvor mange står i en økonomisk trængt situation. Vi forventer at give en samlet rabat på halvanden million kroner.”  

Sådan fortæller HR-direktør i Lidl, Hauke Daene, der sammen med resten af dagligvarekædens direktion har valgt at give en medarbejderrabat på 20 % på udvalgte dage fra november til og med februar.   

Rabatten kan benyttes både omkring jul og nytår, og så kan den benyttes de sidste to dage i slutningen af november, januar og februar. Medarbejderrabatten gælder alle dagligvarekædens flere end 3600 ansatte i Danmark og påvirker ikke de øvrige personalegoder.  

Vil gerne kvittere for medarbejdernes store indsats

Da dagligvarekædens ledelse i september var på landsdækkende Roadtour til kædens 138 butikker for at tale med medarbejderne, kvitterede direktionen for indsatsen og dialogen med en medarbejderrabat på 20 %. Rabatten blev benyttet flittigt i samtlige butikker, og Lidls medarbejdere fik i alt rabat for mere end en kvart million kr. – på blot fire dage. 

Det har inspireret Lidl til at gentage medarbejderrabatten på bestemte dage over vinteren, siger Hauke Daene.    

”Der er tryk på i både dagligvare- og detailhandlen omkring jul og nytår, og vores medarbejdere ved, at der bliver brug for en ekstra indsats – og de leverer hvert eneste år! Den ekstra indsats og arbejdet året i gennem vil vi gerne kvittere for med både en julegave, som vi plejer og en ekstraordinær medarbejderrabat, der kan mærkes.” 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet