ForsideDødsfaldLise Nørgaard er død

Lise Nørgaard er død

- Annonce -

Lise Nørgaard er død

Efter et langt og usædvanligt begivenhedsrigt liv er journalist og forfatter Lise Nørgaard død sent søndag aften d. 1. januar 2023. Hun blev 105 år.

Lise Nørgaard sov stille ind efter kortvarig sygdom. Til det sidste fik hun lov til at bidrage med sin kreativitet til det fag, hun elskede så højt. Hendes unikke intellekt var intakt, og med hendes livslange interesse for journalistik, litteratur, samfundsforhold og verden omkring os, forblev det en selvfølge for hende at holde sig ajour til sine allersidste dage. Klare og skarpt formulerede meninger om det hele beholdt hun også evnen til at dele med sin familie og sine venner.

Lise Nørgaards datter, Bente Flindt Sørensen, siger på vegne af familien:

”Min mor var dybt taknemmelig for sine mange venskaber med yngre som ældre, som hun bevarede helt frem til sin død, og for de utroligt mange mennesker hun mødte på sin vej, eller som fulgte hende, og som har omfattet hende med stor kærlighed og overvældende positiv interesse.

Hun var en frontløber og en rollemodel og til stor inspiration for sine børn, børnebørn og oldebørn. Vi har alle nydt godt af hendes kærlighed, livserfaring, kloge råd og positive og humoristiske tilgang til tilværelsen. Vi er taknemmelige for at have fået lov at have hende i vores liv så længe, og hun efterlader et stort savn.”

Lise Nørgaard vil blive bisat fra Sankt Pauls Kirke i København, og nærmere information herom følger. Indtil da beder familien om ro til at mindes en enestående mor, mormor og oldemor.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Mariager

Dødsfald – Hadsund

Dødsfald – Norup

Dødsfald – Havndal

Dødsfald – Als

Dødsfald – Rørbæk

Dødsfald – Hobro

Dødsfald – Hobro

Dødsfald – Hadsund

Dødsfald – Hobro

Dødsfald – Klejtrup

Dødsfald – Hadsund

- Annonce -

Seneste artikler