ForsideHobroMads Justesen ansættes som direktør i Hobro IK

Mads Justesen ansættes som direktør i Hobro IK

- Annonce -

Mads Justesen ansættes som direktør i Hobro IK

Hobro IK styrker organisationen med ansættelsen af Mads Justesen som bliver ny direktør i klubben.  Den 41-årige Hobrogenser tiltræder stillingen som direktør d. 1. september. Det seneste år har Mads Justesen været en del af klubbens to bestyrelser. Henholdsvis som bestyrelsesmedlem i Hobro IK A/S samt som formand i foreningen Hobro IK af 1913, oplyser Hobro IK på deres hjemmeside.

Ansættelsen af en direktør har været et ønske for bestyrelsen i Hobro IK A/S igennem en længere årrække, hvilket nu er lykkes.

Formand i Hobro IK A/S Thomas Floor er yderst tilfreds over ansættelsen af den nye direktør:

– Det er med stor tilfredshed vi har ansat Mads Justesen som direktør i vores fodboldklub. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at dette er det rigtige skridt i forhold til at fortsætte den positive udvikling som Hobro IK har gennemgået de seneste år.

– Tiden er nu til at lægge næste lag på og vi i bestyrelsen er sikre på, at Mads er den rigtige person til at stå i spidsen for dette. Mads har allerede stor indsigt i klubbens drift og udviklingspotentiale via sin funktion som formand i Hobro IK af 1913 og har derfor godt kendskab til, hvor fokusset i første omgang skal være.

Den tidligere anfører for Hobro IK er ny frontfigur for hele klubben, og Thomas Floor er sikker på at Mads Justesen har den ledelsesmæssige erfaring til netop dette:

– Mads er en leder, der nærmest er synonym med klubbens værdier. Han formår at få folk til at trække i samme retning, hvilket han tidligere har bevist som anfører i klubben. De senere år har Mads tillagt sig kompetencer fra forskellige stillinger i- og udenfor fodboldverdenen, som har rustet ham til at varetage rollen som direktør.

Mads Justesen har, udover at have været professionel fodboldspiller, tidligere været salgschef i Hobro IK og senest haft en lederstilling hos Lundsby Renewable Solutions. Gennem sin karriere som fodboldspiller og sit arbejde udenfor kridtstregerne, har Mads Justesen opbygget et fantastisk kendskab til lokalområdet og virksomhedshaverne. Hertil har Mads Justesen gennem sin rolle som formand i foreningen Hobro IK af 1913 og som medlem af bestyrelsen i Hobro IK A/S, opbygget stort kendskab og god indsigt i det kommende arbejde:

– Jeg er enormt stolt og ydmyg over den tillid, som Hobro IK og bestyrelserne har vist mig. Jeg glæder mig til at få arbejdshandskerne på og komme i gang med de nye udfordringer, som jeg qua min rolle som formand har fået rigtig god indsigt i. I første omgang bliver mit fokus at bidrage til at løfte vores salgsindtægter, i tæt samarbejde med resten af organisationen, så vi kan fortsætte den positive udvikling af Hobro IK.

– Vi kigger ind i en historisk tæt NordicBet Liga i den kommende sæson, så det handler for os om at skabe de bedst mulige rammer for vores fodboldklub, så vi fortsat kan konkurrere om at være en top 18 klub i Danmark.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler