ForsideMariagerfjordMangler du haveinspiration? - Kom til Plantemarked i Viveterp lørdag d. 18....

Mangler du haveinspiration? – Kom til Plantemarked i Viveterp lørdag d. 18. maj

- Annonce -

Mangler du haveinspiration? – Kom til Plantemarked i Viveterp lørdag d. 18. maj

Den 18. maj 2024 er datoen, enhver haveentusiast bør notere sig, da Mariager Fjord Havekreds slår dørene op for et spændende plantemarked på Viveterp i samarbejde med Maren Thuris og Søren Tang.

Hele 28 forskellige stadeholdere har tilmeldt sig, og de tilbyder ikke blot et bredt udvalg af planter, men også havemaskiner, honning, og dekorative havefigurer m.m.

Stemningsbillede fra et tidligere marked på Viveterp Foto: PrivatSelvom du ikke har grønne fingre, er der stadig masser at nyde. Du kan slentre gennem Viveterps store have, der byder på både en japansk inspireret afdeling og en imponerende samling af mere end 800 rhododendron og deres følgeplanter.

Men det er ikke kun natur, der kan nydes. Der er også mulighed for at tanke op på energi med en kop kaffe og et stykke brød.

I dagens anledning er entreen til haven halveret.

Havekredsens bestyrelse håber, at plantemarkedet i 2024 bliver en lige så stor succes, som de foregående markeder, hvor der i løbet af de fire timer, markedet varer, har været mere end 500 besøgende, der har haft glæde af både de gode handler og den hyggelige atmosfære.

Så sæt kryds i kalenderen den 18. maj 2024 kl. 10.00 – 14.00 og mød op på Viveterp Landbohave, Viveterpvej 2, 9560 Hadsund, til en dag med inspiration, handel og haveglæde.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler