ForsideØstkystenPinsen i Øster Hurup: Sol, hygge og livemusik på Styret

Pinsen i Øster Hurup: Sol, hygge og livemusik på Styret

- Annonce -

Pinsen i Øster Hurup: Sol, hygge og livemusik på Styret

Pinsen står for døren, og Øster Hurup forbereder sig på en weekend fyldt med sol, hygge, kolde drinks og glade mennesker. Det hyggelige værtshus, Styret, beliggende på Kystvejen midt i feriebyen, har igen planlagt at forkæle sine gæster med gratis livemusik.

Lørdag den 18. maj kl. 15.30 vil Henrik Bolding sætte gang i pinsestemningen på Styret. Forhåbentlig vil han kunne spille på terrassen, hvor stemningen altid er ekstra god.

“Jeg har rullet den store markise ud over terrassen, så det er muligt at finde skygge eller tørvejr, hvis der nu skulle komme et enkelt dryp foroven,” fortæller Spiv til Mariagerfjordposten.dk.

Søndag den 19. maj kl. 15.30 vil Søde Ole få pinsesolen til at danse, når han spiller op til endnu en musikalsk eftermiddag på Styret. Med solskin og god musik er der lagt op til en perfekt afslutning på pinseweekenden.

Så tag venner og familie med til Øster Hurup denne pinse og nyd livemusikken på Styret – det bliver uden tvivl nogle dejlige dage med masser af god stemning på Øster Hurups hyggeligste værtshus!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler