ForsideHobroMarch mod ensomhed gjorde stop i Hobro

March mod ensomhed gjorde stop i Hobro

- Annonce -

March mod ensomhed gjorde stop i Hobro

Patrick Cakirli og March mod ensomhed skal i dag vandre 28,3 kilometer fra borgmesterkontoret i Hobro til Aars Rådhus. Han ankom til Hobro i går, søndag sidst på eftermiddagen, og efter en god nats søvn var han her til morgen frisk og klar til dagens etape. 

– Konceptet for March mod Ensomhed er, at jeg må ikke gå medmindre jeg har følgeskab – ellers skal jeg stå stille. På den måde bliver min vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Så mange tak til alle jer der er mødt op her i Hobro for at gå med på dagens etape, fortalte Patrick i sin lille tale foran borgmesterkontoret i Hobro mandag morgen, inden turen gik mod Aars. 

Og der var følgeskab til ham fra start. Frivilligcenter Mariagerfjord havde sammen med lokale sponsorere sørget for fællessang, kaffe og morgenbrød til dem, som ville med fra starten af dagens etape. Et tilbud som blev taget godt imod både af unge og ældre. Elever fra Assens skole ankom i bus og startede skoleugen med en gåtur sammen med Patrick og projektet March mod Ensomhed. 


Turen gik videre fra Hobro:

Ønsker du, at gøre Patrick følgeskab på en etape? Så gå ind på etapeoversigten nedenfor og find en etape nær dig.

Etapeoversigt:

⠀•⠀https://lnkd.in/em9nSsRc

March mod Ensomhed ’23 – Hobro udføres i samarbejde med Frivilligcenter Mariagerfjord, Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, Tæl Skridt, Livslinien og Middelfart Sparekasse.

March mod Ensomhed er en del af Ensomhed Danmark.

LÆS OGSÅ: To hændelser på Hobro Station i weekenden

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler