ForsideMariagerfjordMariager Fjord OK debuterer i O-løbets topklasse: En sej kamp mod stærke...

Mariager Fjord OK debuterer i O-løbets topklasse: En sej kamp mod stærke modstandere

- Annonce -

Mariager Fjord OK debuterer i O-løbets topklasse: En sej kamp mod stærke modstandere

For første gang i klubbens historie tog O-løberne fra Mariager Fjord OK udfordringen op i O-løbssportens fornemmeste række, Nordkredsens 1. Division. En spændende debut, der ikke manglede på modstand, da de stod over for stærke rivaler fra Silkeborg OK, Horsens OK og OK Pan fra Aarhus.

Med en imponerende opbakning stillede Mariager Fjord op med hele 46 løbere, men de stod over for en overvældende konkurrence. Silkeborg præsenterede sig med 109 løbere, Horsens med 101 og OK Pan med 96, hvilket gjorde konkurrencen sejere end nogensinde før.

De indledende kampe fandt sted i Hoverdal, Vestjylland, arrangeret af Herning OK. I alt deltog 350 løbere fra de fire 1. Divisionsklubber. Desværre førte den massive modstand til tre nederlag og dermed ingen matchpoint til Mariager Fjord OK. Resultaterne af de tre kampe var som følger: Mariager Fjord vs. Horsens 104 – 243, Mariager Fjord vs. OK Pan 102 – 248, og Mariager Fjord vs. Silkeborg 91,5 – 253,5.

Trods det overordnede nederlag var der lyspunkter i form af individuelle præstationer. Blandt disse var Kaya Raabjerg Mogensen, der sikrede sig en imponerende førsteplads i D 12 B, samt Bettina Gjedde, der også indtog førstepladsen i D 60. Freja Skovrider opnåede en andenplads i D 10, mens Pia Hejlskov Mogensen snuppede en tredjeplads i D 60. Blandt herrerne opnåede Lars Jensen den bedste placering med en fjerdeplads i H 60.

Næste dyst i 1. division finder først sted i september, mens en kamp om forbliven i 1. division eller en potentielt nedrykning til 2. division venter i oktober. Mariager Fjord OK kan se tilbage på deres debut med stolthed, selvom de stod over for formidable modstandere, og de vil utvivlsomt fortsætte med at kæmpe hårdt for at opnå succes i de kommende kampe.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet