ForsideMariagerfjordMariager Fjord Orienteringsklub til Nordjysk Stafet i O-løb

Mariager Fjord Orienteringsklub til Nordjysk Stafet i O-løb

- Annonce -

Mariager Fjord Orienteringsklub til Nordjysk Stafet i O-løb

Kr. Himmelfartsdag deltog Mariager Fjord Orienteringsklub med hele 16 løbere fordelt på otte 2-mandsstafethold i stævnet ”Nordjysk Stafet”.

Stævnet blev afholdt i Mosskov, en del af Rold Skov, med netop Rold Skov OK som arrangør, og i alt 76 løbere, primært fra de nordjyske klubber, deltog i stævnet.

De bedste resultater blev flg.:

I klasse D 60 vandt holdet bestående af Bettina Gjedde og Pia Hejlskov Mogensen i den samlede tid 1.01.23, hvilket var hele 27.17 min. foran nr. 2 fra Nordvest OK fra Thy.

I klassen H 35-59 vandt holdet med brødrene Glen og Rico Hejlskov Mogensen i samlet tid 1.04.58, hele 8,34 min. foran nr. 2 fra AKIF. I samme klasse blev det til en 3. pl. til Henrik Bach og Søren Skovrider i tiden 1.17.44.

I klassen H 70 blev det til en 2. pl. til Frode Mogensen og Troels Munthe i tiden 1.29.39, hvilket blot var 4.28 min. efter vinderne fra Aalborg OK.

I klassen H 60 blev det til en 3. pl. til holdet med Per Korsbæk og Carl Henrik Pedersen i tiden 1.22.14, hvilket var 6.41 min. efter vinderne fra Aalborg OK.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet