ForsideHobroMariagerfjord Dartklub og Spar Nord sætter en stor gavekurv på højkant

Mariagerfjord Dartklub og Spar Nord sætter en stor gavekurv på højkant

- Annonce -

Mariagerfjord Dartklub og Spar Nord sætter en stor gavekurv på højkant

I forbindelse med Open By Night 31. maj 2024, er Mariagerfjord Dartklub gået sammen med deres lokale bankpartner, Spar Nord, for at vise og udbrede kendskabet til sporten.
Her vil Mariagerfjord Dartklub opstille et par mobile dartbaner, hvorpå nogle af klubbens topspillere vil vise deres talenter frem. Samtidig afholdes der også en konkurrence, hvor besøgene selv kan prøve at spille lidt dart.

”Mariagerfjord Dartklub er glade for at vi får chancen for at vise vores sport frem for så mange mennesker”, siger formand Morten Nymann Pedersen, der også selv spiller på klubbens førstehold.

”Vi er jo en indendørssport og vi har ikke været så gode til at fortælle og vise hvad vi og vores sport kan, men vi oplever faktisk en del medlemstilgang for tiden. Det skyldes bl.a. at dartsporten får en del tv-tid, og så det nye supertalent, Luke Littler”, fortæller Morten Nymann Pedersen, formand for Mariagerfjord Dartklub.

Mariagerfjord Dartklub har i dag omkring 50 medlemmer, hvoraf de 26 har licens til at spille i turneringerne under Dansk Dart Union, hvor klubben i denne sæson har 8 hold tilmeldt.

”I øjeblikket ligger vi i toppen af vores række i Danmarksserien, men målsætningen er da klart at vi rykker op i landets tredjebedste række, 3. division, men vi vil rigtig gerne have mange flere til at spille dart”, fortæller en af klubbens topspillere og medlem af bestyrelsen, Claus Rasmussen, som man også vil kunne møde til Open By Night.

Til Open By Night, kan man komme forbi Spar Nord og prøve at spille dart. Alle får tre forsøg (9 pile), for at se hvor mange point man kan score. Den der scorer flest point, når klokken er slået 21:30, vinder en gavekurv og tre måneders træningsmedlemsskab til Mariagerfjord Dartklub.

”Som lokalforankret bank i Hobro, er vi naturligvis interesseret i at se lokalsporten blomstre og få de bedste vilkår. Derfor er det også glædeligt at vi sammen med Mariagerfjord Dartklub, kan være med til at vise Hobro, at der er masser af gode sports tilbud i området.”, siger Henrik Ravn Mortensen, privatkundechef i Spar Nord.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler