ForsideMariagerfjordMariagerfjord Erhvervsråd er blevet til Mariagerfjord Erhverv

Mariagerfjord Erhvervsråd er blevet til Mariagerfjord Erhverv

- Annonce -

Mariagerfjord Erhvervsråd er blevet til Mariagerfjord Erhverv

Mariagerfjord Erhvervsråd har med overgangen til 2023 skiftet navn til Mariagerfjord Erhverv. En nyhed som Erhvervschef Michael Christiansen løftede sløret for til Nytårskuren for erhvervslivet i Mariagerfjord Kommune den 11. januar 2023.

– Vi vil med det nye navn gerne signalere, at vi gerne hjælper hele erhvervslivet i Mariagerfjord Kommune med 1-1 sparring, vejledning og byder alle nye iværksættere og virksomheder velkommen – også uden at de nødvendigvis har fået meldt sig ind hos os, fortæller Erhvervschef Michael Christiansen og fortsætter:

– Vi har jo ligesom to grene, hvor den ene er, at vi som en del af Danmarks Erhvervsfremmesystem, står klar med sparring, vejledning og hjælp til at finde vej til forskellige støtteordninger, puljer i Danmark og EU. Den anden gren er foreningsdelen for vores 400 medlemsvirksomheder med aktiviteter, arrangementer og netværk.

Nytårskuren, som afholdes i samarbejde mellem Mariagerfjord Erhverv og Mariagerfjord Kommune skød 2023 i gang med et brag i Hobro Idrætscenter med over 200 deltagere. Mariagerfjord Erhverv benyttede naturligvis lejligheden til bl.a, at fortælle om nogle af de mange tilbud til aktiviteter og arrangementer, der venter foreningens medlemmer den kommende tid. 

– Vi giver gerne en kop kaffe og bidrager med vores viden og sparring til den rigtige hjælp til den enkelte virksomhed, om det er i forhold til krisehåndtering eller udfordringer i forhold til vækst, har vi værktøj, der i mange tilfælde kan hjælpe virksomhederne videre, det er blot at tage fat i os og aftale et møde hos os eller på virksomheden, slutter Michael Christiansen fra Mariagerfjord Erhverv.   

Michael Christiansen og de øvrige 4 medarbejdere hos Mariagerfjord Erhverv holder til på Cemtec i Hobro, derudover har de et mødekontor på Jacob Møllers Gård i Hadsund.

LÆS OGSÅ: Folketingsmedlem og Viceborgmester talte ved Nytårskur hos Socialdemokratiet i Mariagerfjord

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler