ForsideHobroMariagerfjord Kommune søger: Matematik- og naturfagslærer til udskolingen

Mariagerfjord Kommune søger: Matematik- og naturfagslærer til udskolingen

- Annonce -

Mariagerfjord Kommune søger: Matematik- og naturfagslærer til udskolingen

JOBANNONCE: Rosendalskolen i Hobro søger pr. 1. august 2024 en dygtig og engageret matematik- og naturfagslærer til udskolingen. Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

Om stillingen

  • Vi søger en lærer som vil kunne varetage undervisningen i flere af følgende fag: Matematik, fysik/kemi, geografi og biologi.
  • Du kan spejle dig i kommunens fælles pædagogiske fundament.
  • Du ser tydelige strukturer som en forudsætning for god undervisning og læring, men er samtidig modig og tør at tænke ud af boksen.
  • Du har lyst til og mod på at være med til at videreudvikle naturfagsstrategien på skolen. Herunder anvendelsen af teknologiforståelse i samarbejde med de andre naturfagslærere.
  • Vi søger en engageret og relations stærk samarbejdspartner, for hvem videndeling omkring – egen og andres praksis er naturligt.
  • Vi søger en lærer, der vægter samarbejdet mellem skole og hjem højt. Du vil gå langt for at eleven lykkes.
  • Du tror på sig selv, og har en professionel tilgang til den samlede praksis.

Om skolen

Rosendalskolen ligger i Hobro kun 5 min. fra motorvejen og byen har gode togforbindelser både nord og syd på. Skolen har 3-4 spor og godt 720 positive og interesserede elever. Personalemæssigt er vi omkring 110 voksne på skolen – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, teknisk service, administration, flexjobbere og ledelse. Vi er organiseret i afdelings- og årgangsteams, og der er en udvidet grad af selvstyring i afdelingerne. Hver afdeling har egen afdelingsleder.

Skolen har i de senere år fokuseret på udviklingen af de faglige fællesskaber. Vi har udviklet vores pædagogiske værktøjskasse i anvendelsen af bl.a. vejledere og klassekonferencer for at understøtte den enkelte elevs læring og udvikling. Yderligere har vi fokus på udvikling af professionelle læringsfællesskaber, hvor en konkret undersøgelse af egen og andres praksis skal være basis for videreudviklingen af skolen.

Skolen er i dagligdagen kendetegnet ved rigtig gode faglige og trivselsmæssige resultater dette bl.a. via et godt og inspirerende samarbejde mellem personalet, forældrene og eleverne. Vi har fokus på at lave en alsidig og inspirerende hverdag i skolen, så skoledagene er krydret med fagdage, projekter, ture ud af huset og meget mere. Som skole er vi også godt i gang med internationalt samarbejde både med Erasmusprojekter og e-Twinning projekter.

Sidst, men ikke mindst, har vi en dagligdag præget af koncentration omkring kerneopgaven og en god og afslappet kollegial tone. Der er stort fokus på samarbejde, og vi har de seneste år udviklet meget på samarbejde gennem PLF.

Ansøgning og kontakt

Ved interesse kan man kontakte Ann Andersen, som er viceskoleleder og afdelingsleder for udskolingen på telefon 20449306 eller mail: anna2@mariagerfjord.dk

Ansøg jobbet på dette link

Ansøgningsfrist: 29. maj 2024 kl. 10.00.

Samtaler: Den 6. juni 2024 fra kl. 15.00.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Tiltrædelse pr. 1. august 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes referencer samt straffe- og børneattest ved ansættelse i Mariagerfjord Kommune. For at være ansat i Mariagerfjord Kommune skal du ligeledes have MitID.

I Mariagerfjord Kommune er der indført røgfri arbejdstid for alle ansatte.

Om Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Mariagerfjordposten.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler