ForsideHobroMistænkt for overgreb mod 11-årig i Hobro identificeret

Mistænkt for overgreb mod 11-årig i Hobro identificeret

- Annonce -

Mistænkt for overgreb mod 11-årig i Hobro identificeret

Den mistænkte person til to overgreb forøvet den 15. november 2022 og igen den 15. december 2022 i Hobro blev i går aftes, den 29. december 2022, efter tip fra offentligheden identificeret og efterfølgende sigtet for forholdene af Nordjyllands Politi.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Carsten Straszek, der tilføjer, at personen, som i går blev sigtet, ikke er fyldt 15 år – og således er han under den kriminelle lavalder. 

Det betyder, at drengen ikke kan straffes for sine handlinger, og at der gælder særlige regler i forbindelse med politiets efterforskningsskridt, blandt andet er de kommunale myndigheder blevet underrettet.   
 
”Drengen er, på grund af hans unge alder, blevet afhørt med de sociale myndigheders tilstedeværelse, og vores efterforskning i sagen fortsætter naturligvis, så vi kan få afdækket alle dens omstændigheder,” understreger Carsten Straszek.  

Politiet aflyser hermed efterlysningen, og takker for offentlighedens hjælp i sagen. 

”Vi har ingen yderligere oplysninger i sagen til offentligheden af hensynet til de berørte personer og af hensynet til vores efterforskning af sagen,” pointerer politikommissæren. 

Nordjyllands Politi opfordrer dog fortsat borgere, der måtte have set og hørt noget i forbindelse med overgrebene eller have andre oplysninger i sagen om at rette henvendelse til politiet på telefon 114.  

LÆS OGSÅ: Tricktyveri mod 82-årig kvinde i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet