ForsideØstkystenNy konstitueret uddeler i Dagli’Brugsen Øster Hurup: Alex Mosbech Jensen er stemplet...

Ny konstitueret uddeler i Dagli’Brugsen Øster Hurup: Alex Mosbech Jensen er stemplet ind

- Annonce -

Ny konstitueret uddeler i Dagli’Brugsen Øster Hurup: Alex Mosbech Jensen er stemplet ind

Alex Mosbech Jensen er 47 år gammel og tilbringer meget af sin tid i sit sommerhus i Øster Hurup. Han har dog også en lejlighed i Hadsund, som han bruger som vinterbolig. I sin fritid nyder han at spille fodbold og tilbringe tid med familien. Alex havde sin første arbejdsdag i Øster Hurup i mandags, og Mariagerfjordposten.dk besøgte butikken for at høre mere om forventningerne hos den nye konstituerede uddeler.

Hadsund Brugsforening har glæden af at meddele, at Alex Mosbech Jensen er ansat som ny konstitueret uddeler i Dagli’Brugsen Øster Hurup indtil en permanent løsning er fundet. Alex er et velkendt ansigt i lokalområdet, hvor han tidligere har været ansat i SuperBrugsen Hadsund af flere omgange, senest som ferskvareleder de sidste tre år.

Alex ser frem til sin nye rolle og udfordringen:
“Jeg glæder mig til at prøve kræfter med Dagli’Brugsen Øster Hurup, og jeg er meget stolt over, at jeg har fået denne mulighed af Hadsund Brugsforening. Jeg glæder mig til en travl sommer, og jeg ser frem til et godt samarbejde med det øvrige personale. Vi skal have travlt, men vi skal have en hverdag med smil og godt humør, og det skal også være på den måde, at vi vil invitere vores kunder indenfor døren på. Jeg glæder mig til at hilse på jer alle og byde velkommen i den lokale brugs.”

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler