ForsideØstkystenNy uddeler konstitueres i Dagli'Brugsen Øster Hurup

Ny uddeler konstitueres i Dagli’Brugsen Øster Hurup

- Annonce -

Ny uddeler konstitueres i Dagli’Brugsen Øster Hurup

Hadsund Brugsforening har besluttet at opsige samarbejdet med uddeler Hans Peter Brohus, da der er brug for en ny ledelse til arbejdet med den fremtidige strategi for Dagli’Brugsen Øster Hurup. Det oplyser butikken på deres Facebook-side.

Uddeler Torben Frandsen vil gerne takke Hans Peter for hans store indsats for Dagli’Brugsen Øster Hurup gennem de seneste mange år, og han ønskes alt muligt held og lykke fremadrettet.

Som ny uddeler konstitueres Alex Mosbech Jensen

Alex Mosbech Jensen Foto: Privat

– Sidste fredag forlod jeg mit job i SuperBrugsen Hadsund for at holde ferie. Det skulle være en rolig ferie, men det blev en ferie med masser af tanker og beslutninger, og så håber jeg bare, at jeg har taget de rigtige beslutninger, fortæller Alex Mosbech Jensen og fortsætter:

– Jeg vender nemlig ikke tilbage til mit job i Hadsund i første omgang, da jeg på mandag starter som konstitueret uddeler i Dagli’Brugsen Øster Hurup, og det glæder jeg mig vildt meget til at prøve kræfter med. Jeg er konstitueret uddeler i Øster Hurup, indtil man har fundet en fast løsning. Fremtiden vil vise, om jeg prøver at lægge billet ind på den faste uddelerstilling, eller om jeg vælger at vende tilbage til mit nuværende/tidligere job i Hadsund.

– Tak til Torben Frandsen for at give mig denne mulighed og vise den tro på mig. Tak til alt personale for et skønt samarbejde. I er alle sammen helt fantastiske, og man er altid i godt humør sammen med jer. Jeg vil ikke sige farvel, men på gensyn, for jeg vender jo måske tilbage igen.

– Nu glæder jeg mig til at møde personalet i Øster Hurup, hvor jeg ser frem til et godt samarbejde i en travl hverdag i de kommende måneder. Vi får travlt, og vi skal løse en masse spændende opgaver, og det skal vi gøre med godt samarbejde, godt kollegaskab samt godt humør og grin, slutter Alex Mosbech Jensen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler