ForsideHobroNye ejere af Toyota-bilhus forlænger med Hobro IK

Nye ejere af Toyota-bilhus forlænger med Hobro IK

- Annonce -

Nye ejere af Toyota-bilhus forlænger med Hobro IK

STS Biler har overtaget Toyota Lihn & Boi A/S på Thurøvej 5 i Hobro. Samtidig har virksomheden sat sin underskrift på en ny bronzepartneraftale med Hobro IK. Det er vi meget taknemmelige for, oplyser Hobro IK i en pressemeddelse.

– Forlængelsen med Hobro IK har været helt naturlig for os, da vi ved, hvor meget en veldrevet fodboldklub betyder for et lokalområde. Så det ville vi selvfølgelig gerne fortsætte med at bakke op omkring, lyder det fra Hanne Juul Jensen, administrerende direktør og partner i STS Biler.

– Der har i flere år været et rigtigt godt samarbejde med Hobro IK, som vi gerne vil videreudvikle på i fremtiden, herunder måske med en bilaftale til spillerne. Mulighederne er helt åbne.

– Samtidigt har personalet her i Hobro altid sat pris på at komme på DS Arena, ligesom vi i ejerkredsen i øvrigt er meget sportsinteresserede, så vi glæder os meget til det fortsatte samarbejde, fortæller hun.

STS Biler har rødder i Holstebro, og Toyota-bilhuset i Hobro bliver deres ottende afdeling i det nord-, midt- og vestjyske. I forvejen har de afdelinger i Herning, Ikast, Skive, Lemvig, Viborg, Bjerringbro/Løvskal og Holstebro, hvor også det administrative hovedkontor har hjemme.

– Vi har en vækststrategi, og har derfor længe haft et godt øje til Lihn & Boi i Hobro, fortæller Hanne Juul Jensen, administrerende direktør og partner i STS Biler, så da muligheden for at overtage Lihn & Boi i Hobro opstod, var vi ikke i tvivl.

– Vi glæder os meget til samarbejdet, både med Hobro IK og byens borgere og erhvervsliv, slutter Hanne Juul Jensen.

Fra Hobro IK takker vi for forlængelsen af partneraftalen og glæder os meget til det fortsatte gode samarbejde.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler