ForsideHobroNyt Etagebyggeri på Jernbanegade: Hobro Byforum støtter Byudviklingsprojekter, der skaber dynamik, vækst...

Nyt Etagebyggeri på Jernbanegade: Hobro Byforum støtter Byudviklingsprojekter, der skaber dynamik, vækst og attraktivitet

- Annonce -

Nyt Etagebyggeri på Jernbanegade: Hobro Byforum støtter Byudviklingsprojekter, der skaber dynamik, vækst og attraktivitet

Hobro Byforum, der har til formål at arbejde for at skabe en levende, attraktiv, sammenhængende bymidte i Hobro med et højt aktivitetsniveau og stort økonomisk flow, følger naturligvis også debatten og afventer spændt den politiske behandling af den lokalplan, der er til behandling på torsdagens byrådsmøde og som kan bane vej for et nyt etagebyggeri i 15 etager på Jernbanegade.

Lone Kalstrup, formand for Hobro Byforum, har til Mariagerfjordposten.dk udtrykt foreningens generelle opbakning til byudviklingsprojekter, der støtter foreningens overordnede formål.

Lone Kalstrup fremhævede, som eksempel på denne strategi, det nye byggeprojekt på Jernbanegade 15A i Hobro. Hun betegnede det, som et vigtigt skridt for at gøre Hobro by fortsat attraktiv og konkurrencedygtig samt tiltrække nye målgrupper til bymidten. Hobro Byforum havde også udtrykt denne holdning i et høringssvar under høringsfasen.

“Hobro Byforum er åbne for nye ideer og investeringer, der kan have afgørende betydning for direkte eller indirekte tiltrækning af nye borgere til Hobro,” fortæller Lone Kalstrup. Hun understregede vigtigheden af, den politiske behandling af dette projekt, idet det også kan blive et pejlemærke for den videre udvikling og for, at andre tør at investere i byens udvikling. En levende bymidte, som hun påpegede, er afgørende for øget bosætning, vækst i detailhandlen, styrkelse af erhvervslivet og et fundament for forbindelser mellem byliv og kulturliv.

I Hobro Byforum har vi et håb om at skabe et Hobro, der hilser forandringer og udvikling velkommen og kan tiltrække både lokale og eksterne investorer til gavn for byen, borgerne, erhvervslivet og kommunen som helhed afslutter Lone Kalstrup.

Lokalplanforslaget behandles i Mariagerfjord Byråd torsdag den 21. december kl. 18.00. Mødet afholdes på Rådhuset i Hadsund.

LÆS OGSÅ: Lokal erhvervsmand:  Må vi også godt bede om ordet

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

1 KOMMENTAR

  1. Jeg har stor respekt for Lone og for det arbejde der bliver lagt i at få Hobro, men der er så stor modstand mod højhuset hvoraf 96% af de små 3.000 indsamlede underskrifter imod højhuset er fra borgere inden for kommunegrænsen. Dialog og indragelse og med respekt byens harmoni og karakter ville have været mere passende især over for beboerne i byen. Brug dog kræfterne på en evolution i stedet for et uæstetisk revolution bare fordi der har været mangel på vedligeholdelse af Klockhuset og mangel på ambitionsniveau i kommunen. Hadsund og Mariager har tidligere kæmpet imod højhuse i deres byer, byrådspolitikerne har forhåbentlig mod på at også sige NEJ TAK men JA TAK til innovativ og bæredygtig byudvikling i harmoni med byen og i demokratisk dialog med naboerne og borgerne.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet