ForsideØstkystenNytårskoncert i Øster Hurup Multihus med Als-Øster Hurup Kirkekor og to 'guest...

Nytårskoncert i Øster Hurup Multihus med Als-Øster Hurup Kirkekor og to ‘guest stars’

- Annonce -

Nytårskoncert i Øster Hurup Multihus med Als-Øster Hurup Kirkekor og to ‘guest stars’

Lørdag den 4. februar 2023 kl. 19 er der arrangeret nytårskoncert af Als-Øster Hurup Kirkekor og årets ’guest stars’ er: Kirstine Hastrup og Rasmus Dissing

Efter den påtvungne coronapause i 2022 genoptager vi traditionen med nytårskoncert i Øster Hurups Multihus – og vi håber, at vi endnu en gang kan samle flere hundrede glade mennesker til en festlig fejring af det nye år med sang, dans og musik.

Lørdag den 4.februar 2023 forvandler 60+’erne i Øster Hurup endnu en gang Multihusets hal til en festsal –  loftet sænkes ved hjælp af det store himmelsejl, og lyskæder og pynt sikrer nytårsstemningen fra start. Og så hyrer vi igen vores professionelle lydmand, Lars Reker, der sørger for stor vellyd, og vores professionelle lysdesigner, Niels Bramer Sørensen, der sørger for den rette stemning.

Als-Øster Hurup Kirkekor, der som altid til nytårskoncerterne dirigeres af Troels Kold og akkompagneres af pianisten Lili Olesen, synger et festligt program med filmmusik, pop- og wienermusik.

Årets gæst bliver flamenco danserinden Kirstine Hastrup, der vil optræde på skift med (og måske sammen med) koret. Hun er ikke en hvem-som-helst, men den eneste ikke-spanske flamenco-ambassadør i verden, udnævnt i ’flamencoens vugge’ Jerez de la Frontera, og hun optræder ofte i Spanien med sit fyrige og farverige flamenco show.                     

Årets gæst bliver flamenco danserinden Kirstine Hastrup. Hun kommer til Øster Hurup i selskab med ingen ringere end aftenens ’special guest star’ Rasmus Dissing. Foto: Pressebilleder

Hun kommer til Øster Hurup i selskab med ingen ringere end aftenens ’special guest star’ Rasmus Dissing. Hans far, den legendariske Poul Dissing, var i flere år Kirstine Hastrups faste makker, både her i landet og i Spanien, og efter at han trak sig tilbage, og senere er afgået ved døden, har hans søn overtaget hans plads i flamenco-ensemblet. Kirstine Hastrup rapporterer, at spanierne er helt vilde med Rasmus Dissing som flamenco-sanger! Derudover tæller flamenco ensemblet stjerne-sangeren Juan Murube samt to guitarister, så der kommer tryk på kedlerne!

Dagli’Brugsen i Øster Hurup er igen med i arrangementet og byder på champagne ved ankomsten – og i pausen igen champagne samt kransekage. Derudover kan der købes vin, øl og vand hele aftenen. Og når koncerten er færdig, kan der danses i en times tid til båndmusik.

Koret optræder i galla. Publikum må også meget gerne møde op i festdragt, men det er ikke noget krav. Koncertens varighed bliver ca. to en halv time inkl. pause, og koret og flamencogruppen deles nogenlunde ligeligt om tiden.

Alle sejl bliver sat for at give 2023 en festlig start. Lad os samles om en festlig aften med god musik, sang og dans. Og hvis coronaen igen skulle komme på tværs og vi må aflyse, hvad intet jo heldigvis tyder på, vil billetterne naturligvis blive refunderet.

Med god støtte fra såvel Sparekassen Danmarks Fond og Fonden for Andelskasserne i Område Nord, Region Nordjyllands ’Kultur i Nærheden’ pulje samt Event Øster Hurup, kan vi denne gang holde billetprisen for det hele nede på 100 kr. pr. billet, hvor alle ovennævnte ting er inkluderet – og vi håber, at mange vil støtte op om nytårsfejringen!

Billetter á kr. 100,- kan købes følgende steder:

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler