ForsideAndetRestaurant Vildmose har nytårsmenuen til årets sidste aften

Restaurant Vildmose har nytårsmenuen til årets sidste aften

- Annonce -

Nytårsaften nærmer sig og det samme gør planlægningen af, hvilken mad der skal serveres på årets sidste aften. Er det dig som skal står for planlægning og tilberedning af menuen? Så lad Restaurant Vildmose i Øster Hurup lave maden for dig og brug i stedet tiden sammen med dine gæster. 

Derfor har indehaver af Restaurant Vildmose i Øster Hurup Sherzad Anderakht sammensat en fantastisk nytårsmenu til din og dine gæsters nytårsaften. 

“Hos Restaurant Vildmose sætter vi fokus på hygge og god mad, også til nytårsaften,” fortæller Sherzad til Mariagerfjordposten og fortsætter:

“Derfor har vi sammensat en menu med enkle og lækre retter lavet af gode råvarer, så værten kan koncentrere sig om at hygge med gæsterne nytårsaften.”

Nytårsmenuen fra Restaurant Vildmose Øster Hurup består af:

Forret:

Hjemmelavet hummerbisque med dampet torsk.

Hertil brød og smør

Mellemret

Hjemmelavet lakserilette med brød og smør

Hovedret

Oksemørbrad med fyldt portobello, glasserede gulerod, pande grønt, pommes anna og rødvinssovs. 

Dessert

Chokoladekage

Bestil jeres nytårsmenu fra Restaurant Vildmose i Øster Hurup for 398 pr. kuvert. 

Udover den enkle og lækre nytårsmenu kan I også tilkøbe en lækker midnat snack som består af tapas for 98 kr pr person. Så er der lidt lækkert at nyde når fyrværkeriet er overstået og I har budt 2023 velkommen. 

Køkkenet hos Restaurant Vildmose i Øster Hurup sørger for at maden er nem at tilberede og anrette, så du bare skal koncentrere dig om, at hygge sammen med dine gæster og have en festlig nytårsaften.

Skal Sherzad og Restaurant Vildmose også lave jeres nytårsaften nemmere med deres nytårsmenu? Så kan du bestille på telefon 9393 8423 – Restaurant Vildmose har telefontid fra torsdag til søndag – eller på mail  info@restaurantvildmose.dk

Restaurant Vildmoses nytårsmenu kan bestilles helt frem til d. 29 december. Afhentning foregår i restauranten nytårsaftensdag i tidsrummet mellem kl. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler