ForsideHobroPåske Camp i Hobro IK med fokus på den gode kammerat og...

Påske Camp i Hobro IK med fokus på den gode kammerat og børns trivsel

- Annonce -

Påske Camp i Hobro IK med fokus på den gode kammerat og børns trivsel

HIK har netop afholdt deres fodbold påske camp med deltagelse af 50 glade børn. Campen blev afviklet i samarbejde med GF Forsikring i Randers, som uddelte trøjer og goodiebags til alle deltagerne. Formålet med årets camp var også at sætte fokus på kammeratskab og trivsel som en vigtig faktor i det at gå til fodbold i Hobro IK. Et fokus, klubben deler med deres samarbejdspartner GF Randers, som har dette som et klart holdningspunkt i det, GF Randers støtter med et sponsorat.

”Vi tror på, at fællesskaber, frisk luft og bevægelse styrker børns mentale velvære. Derfor er vi glade for at bakke op om foreningslivet og Hobro IK’s fantastiske arbejde med at skabe gode oplevelser for børn og unge i lokalområdet, hvor vi er sammen, bevæger os og er en del af et fællesskab,” udtaler Direktør i GF Randers, Anders Rask Pedersen, og supplerer:

Anders Rask Pedersen byder velkommen til deltagerne på HIK Fodbold Påske Campen Foto: Airview Danmark

”Jeg tror på at investere i fremtiden og støtte op om lokalsamfundet. I GF Randers er vi derfor stolte over, at vi støtter Hobro IK. En fodboldklub hvor det ikke kun handler om sport, men også om børns mentale trivsel. I 3 dage op til påske har vi været til stede på HIK’s påske camp, vi har haft fornøjelsen af at dele trøjer og goodiebags ud, og sprede glæde blandt de unge spillere. For os handler det ikke kun om at sponsorere en klub; det handler om at støtte op omkring en større sag. Foreningslivet er hjertet i vores samfund, og det er afgørende for børns trivsel og udvikling, det at være en del af et socialt fællesskab, og det findes i hjertet af vores foreningsliv. En tak og tanke til alle de frivillige som hver dag hjælper i foreninger, og derved er med til at bidrage til børn og unges trivsel. Tak for kampen til Hobro IK, og for nogle gode dage til påske camp.”

Fodbold Campen blev en stor succes for alle, og kammeratskabet omkring fodbolden blev styrket over de 3 dage før påsken.

Hobro IKS Påske fodbold camp 2024 Foto: Airview Danmark
Hobro IKS Påske fodbold camp 2024 Foto: Airview Danmark
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler