ForsideMariagerfjordPopulær nytårskur er klar til comeback i Hobro Idrætscenter

Populær nytårskur er klar til comeback i Hobro Idrætscenter

- Annonce -

Populær nytårskur er klar til comeback i Hobro IdrætscenterMariagerfjord Kommune og Erhvervsrådet inviterer erhvervslivet til nytårskur 

De sidste par år har fjordkommunens erhvervsfolk vinket farvel til kransekage, bobler og hyggeligt samvær. Corona-situationen har nemlig stukket en kæp i hjulet på den populære nytårskur, hvor erhvervslivet får et velfortjent klap på skulderen. Nu da corona-virussen er under kontrol, bobler arrangørerne atter af optimisme. De har derfor programsat den festlige nytårskur til 11. januar 2023 og rykket arrangementet til større rammer i Hobro Idrætscenter. 

Borgmester Mogens Jespersen er glad for, at den populære nytårskur er klar til comeback. Ifølge Mogens Jespersen har nytårskuren nemlig afgørende betydning for dialogen mellem erhvervslivet og kommunen.

– Med nytårskuren hylder vi virkelysten og innovationskraften, som skaber vækst og arbejdspladser. Det er jo dem, der sætter brød på bordet hos os, der bor, lever og arbejder i Mariagerfjord Kommune. Derfor lytter vi med stor interesse til erhvervslivets synspunkter og udfordringer, siger borgmester Mogens Jespersen.

Sorte skyer  – grønne muligheder

I år stiller arrangørerne skarpt nye muligheder i en tid med store udfordringer i form af, energikrisen, inflationen, stigende renter og svigtende forbrugertillid.

–  Selvom der stadig er godt gang i hjulene ser vi sorte skyer i horisonten. Mange virksomheder kæmper allerede med at få sorte tal på bundlinjen i en tid, hvor inflationen, rentestigninger og høje energipriser har bidt sig fast. Her er der for alvor behov for samarbejde og nytænkning, hvis de gode tider skal fortsætte, siger erhvervschef Michael Christiansen.

I dagens anledning har arrangørerne inviteret cheføkonom Anders Høyer fra Sparekassen Kronjylland. Han står klar til at give erhvervsfolkene en dugfrisk temperaturmåling på de globale konjunkturer og deres betydning for det lokale erhvervsliv.

Ved nytårskuren har arrangørerne desuden allieret sig med den kendte journalist Søren Wormslev, som fungerer som konferencier og ordstyrer på en paneldebat, hvor topfolk fra lokale virksomheder sætter fokus på, hvordan erhvervslivet i Mariagerfjord kan samarbejde om at gå offensivt ind i den grønne omstilling.

Håber på flot fremmøde

Arrangørerne håber, at de lokale erhvervsfolk efter to års pause, nu glæder sig til nytårskuren.

– Vi håber, at erhvervslivet tager godt imod invitationen og dukker talstærkt op. Jeg kan forsikre om, at vi tager alle tænkelige forholdsregler for at sørge for, at nytårskuren afvikles så sikkert og festligt som overhovedet mulig, slutter borgmester Mogens Jespersen.

Fakta om nytårskuren

Det er fjerde gang, at Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Erhvervsråd holder nytårskur for erhvervslivet. Deltagerskaren er vokset år for år og sidste gang nytårskuren løb af stablen deltog mere end 260 erhvervsfolk. Årets nytårskur finder sted 11. januar 2023 i Hobro Idrætscenter fra klokken 7.30 til 11. Tilmelding sker via Mariagerfjord Erhvervsråds hjemmeside og der er allerede nu åbent for tilmelding.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet