ForsideHobroPrisvindende ung pianist kommer til Hobro Musikforening

Prisvindende ung pianist kommer til Hobro Musikforening

- Annonce -

Prisvindende ung pianist kommer til Hobro Musikforening

Når Hobro Musikforening slår dørene op for sæsonens anden koncert, bliver det med den danske, prisvindende pianist David Munk-Nielsen ved tangenterne.

Der er skrevet så uendelig meget musik for solo klaver, så der er nok at vælge imellem, når David Munk-Nielsen sætter sig ved Mariagerfjord Gymnasiums flygel.

Han har ved koncerten, der finder sted søndag d. 8. oktober kl. 15:00, valgt at spille musik af tre af de store komponister; Sibelius, Beethoven og Chopin.

At David Munk-Nielsen spiller musik af Sibelius kunne meget vel være fordi han siden 2017 har studeret i på Sibelius-Akademiet i Helsinki.

Hvori Beethoven har skrevet musik for snart sagt enhver besætning, forholder det sig anderledes med Chopin, der er den eneste store komponist, som næsten kun har skrevet musik for et enkelt instrument.

Før pausen spilles musik af Sibelius og Beethoven og efter pausen tages publikum med på rejse ind i Chopins forunderlige afvekslende verden af nocturner, rondoer og klaverballader.

I løbet af efteråret står musikforeningen for i alt fem koncerter, ligesom der er fem koncerter i forårssæsonen. Som altid er der et varieret program med både ensembler, duoer og strygekvartetter, men også altid en koncert med kun en enkelt medvirkende.

Koncerten er arrangeret af Hobro Musikforening og er man ikke allerede medlem af foreningen, kan man blive medlem ved koncerten, men der kan også købes løssalgsbilletter via foreningens hjemmeside hobromus.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler