ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelRejs til Frankrig og oplev den franske kultur og natur

Rejs til Frankrig og oplev den franske kultur og natur

- Annonce -

Rejs til Frankrig og oplev den franske kultur og natur

Frankrig er et stort land, og der er rig mulighed for at udforske forskellige dets natur og kultur. Der er for eksempel mange rejser til Nice, til Saint-Tropez, eller Paris, hvis du ønsker storbyferie, men der er også mange andre steder i Frankrig det er værd at besøge. 

Hvorfor vælge Frankrig? 

Frankrig kan være meget solrig og varm om sommeren, og deres smukke strande, lækre mad, og hyggelige kultur er noget helt særligt. Frankrig er kendt for at være et rigt land, og for kunst, design og arkitektur. De fleste tager til Frankrig for at nyde den gode mad, lækre vin, eller for at stå på ski. Det er muligt at køre til Frankrig, og derfor er der også mange der vælger at tage bilen med. Uanset om du skal til det sydlige eller det nordlige Frankrig, vil du, hvis du vælger at køre, komme til at opleve smuk natur igennem bilruden på vej derned.

Rejs til det sydlige Frankrig

Den Franske Riviera er lange sandstrande, fransk stemning, og flotte promenader. Mange vælger at rejse dertil i sommermånederne. Her kan du opleve sol og sommer, krydret med hyggelig stemning, og det er muligt at blande dage på standen med kultur – for eksempel rejser til Nice.  Tag med Spies til Nice, og vælg selv din rejselængde, og beliggenhed. Der er hoteller i alle prisklasser, og rigtig gode muligheder for lækre restauranter, shopping og natteliv.

Rejs til det nordlige Frankrig

I det mere nordlige Frankrig kan man opleve hovedstaden og storbyen Paris, men kan se flotte bygninger, slotte og tårne, der er museer, og flot natur. Her er ikke lige så langt og køre til, og der er ikke altid lige så mange turister. Det er ofte også varmt i det nordlige Frankrig, så der er også mulighed for en solferie her, med flotte stande og smuk natur. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler