ForsideØstkystenRestaurant Havgus i Øster Hurup åbner i morgen d. 9. maj 2024

Restaurant Havgus i Øster Hurup åbner i morgen d. 9. maj 2024

- Annonce -

Restaurant Havgus i Øster Hurup åbner i morgen d. 9. maj 2024

I morgen d. 9. maj åbner 29-årige Cecilie Willer Schmidt og 26-årige Sabrina Willer Schmidt Restaurant Havgus på Havnen i Øster Hurup. De overtager lokalerne og den unikke placering få meter fra havnekajen med lystbådene og det blå Kattegat efter Restaurant Neptun, som efter 9 år har valgt at sende stedet videre til yngre kræfter.

De åbner Restaurant Havgus den 9. maj 2024 med åbningsreception kl. 14-16. Åbningstiderne vil følge årets gang i feriebyen Øster Hurup.

Cecilie kender Øster Hurup og lokalerne rigtig godt, da de overtager stedet efter hendes forældre, Helene og Fari. Cecilie har hjulpet til og arbejdet på stedet i 6 somre og glæder sig over, at hun sammen med Sabrina har fået mulighed for at overtage stedet og omdanne det til deres eget sted med deres præg og nye idéer.

Restaurant Havgus Foto: Privat

Cecilie og Sabrina, som er gift, bor på Gjøl. Det nye par har malet og omdannet stedet til Restaurant Havgus, og her har Helene og Fari hjulpet til, ligesom forældrene også vil bidrage i restauranten, hvor de lejlighedsvis vil give en hånd med.

Restaurant Havgus er et spisested med fokus på det klassiske danske køkken og forskellige fiskeretter. Alle retter vil tage højde for glutenallergi, da Sabrina selv har cøliaki og dermed kender til udfordringerne ved at være ude og spise.

“Jeg har selv glutenallergi og kender alt til udfordringerne med at spise på restaurant”. På Restaurant Havgus kan alle vores retter tilberedes, så også allergikere kan nyde dem. Vi vil også tilbyde glutenfri øl,” fortæller Sabrina.

“Cecilie kommer til at stå for køkkenet og den daglige drift, mens jeg vil arbejde med de praktiske ting, markedsføring samt servering og servicering af gæsterne. ” Cecilie går ‘all in’ på restauranten, mens jeg fortsætter med at arbejde i hjemmesygeplejen i Aalborg Øst, dog på nedsat tid,” slutter Sabrina.

Bordbestilling kan foretages online på https://restauranthavgus.dk/
Har du gavekort til Restaurant Neptun, kan de bruges på Restaurant Havgus resten af ​​2024.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler