ForsideHobroTilbageblik: Robotvirksomhed i Hobro løfter medarbejdere i uddannelse og kompetencer

Tilbageblik: Robotvirksomhed i Hobro løfter medarbejdere i uddannelse og kompetencer

- Annonce -

I et tilbageblik på nogle af de gode historie i de sidste måneder af 2022 finder vi denne – læs eller genlæs den her: Robotvirksomhed i Hobro løfter medarbejdere i uddannelse og kompetencer  

For den 31-årige Vebbestrup-dreng Lasse H. Andreassen, der de seneste fire år har været “smeden” på den teknologiske robot-virksomhed Technicon i Hobro, er tiden og mulighederne nu kommet for at tage endnu et trin op af uddannelses-stigen – Og han glæder sig til sine nye udfordringer på konstruktør-kontoret.

– Det bliver mega-fedt, at jeg skal til og i gang med at arbejde med konstruktion, tegninger og dokumentation. I de fire år jeg nu har været ansat her hos Technicon, er jeg mere og mere blevet inddraget i problemløsninger og i design af emner til brug i projekterne, fortæller Lasse H. Andreassen og fortsætter:

– Jeg kommer jo med en praktisk erfaring fra produktionen og kommer til at kunne bidrage med viden herfra på tegnestuen.

75 kollegaer hos den teknologiske robot-virksomhed Technicon i Hobro arbejder dagligt for udvikling af kundetilpassede projekter, hvor robotter på forskellig vis inddrages og løser gentagende håndteringer af emner i anlæggene. 

At virksomheden har succes med deres produkter og store viden som moderne teknologisk robot-virksomhed, hersker der ingen tvivl om. Technicon i Hobro har siden at virksomheden startede i 2014 modtaget 4 x Børsens gazelle priser og vokset fra 4 til 75 medarbejdere. 

– Vi er vokset og vokser stadigvæk. På Technicon i Hobro har vi behov for flere kvalificerede medarbejdere med lyst og kompetencer til at arbejde med robot-programmering og udvikling af kundetilpassede anlæg.

– Vi vil gerne ansætte flere medarbejdere og vi vil gerne udvikle vores nuværende medarbejdere til nye arbejdsopgaver og her er Lasse et godt eksempel på hvordan, at man som medarbejder her i huset, kan udvikle sig gennem tiden. Vi tager hånd om medarbejderne fra day one og sørger for, at de får fyldt viden på, fortæller HR chef hos Technicon Vivi Bach. 

Lasse H. Andreassen Foto: Mariagerfjordposten.dk
Lasse H. Andreassen Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler