ForsideMariagerfjordSamlet byråd: Vaks-temaet skal bevares i Mariagerfjord Kommune

Samlet byråd: Vaks-temaet skal bevares i Mariagerfjord Kommune

- Annonce -

Samlet byråd: Vaks-temaet skal bevares i Mariagerfjord Kommune

Byrådsmedlem Niels Erik Poulsen (V) havde 4. oktober 2022 fremsendt forslag om, at Byrådet i Mariagerfjord Kommune drøfter kommunens tidligere beslutning om nedlæggelse af VAKS-teamet.

Beslutningen om at nedlægge ‘VAKS’ som en kommunal beskæftigelsesindsats blev truffet af Udvalget af Arbejdsmarked og Uddannelse 29. september 2022 og på vegne af Niels Erik Poulsen behandlet på byrådsmødet den 27. oktober 2022.

Niels Erik Poulsen fortalte i sin motivation og fremlæggelse af punktet:

– Jeg hører, at alle i byrådet går og snakker om hvor kede af det vi er, fordi Vaks-temaet er besluttet nedlukket i Udvalget for Arbejdsmarked. Derfor har jeg i dag taget det på dagsordenen, så vi alle 29 kan tale om det og evt. lave en ny beslutning.

Og efter indlæg fra alle partier om ønsket om bevarelsen af Vaks-teamet stod det da også soleklart at opbakningen til bevarelse var til stede hos alle rundt om bordet.

Beslutningen blev, at byrådet ønsker at bevare vaksteamet, hvorfor byrådet beder forvaltningen om at genbehandle sagen med henblik på, at der på tværs af fagområderne findes ressourcer til at finansiere tiltaget fremover. Sagen behandles således igen på et kommende møde i Økonomiudvalget og på et byrådsmøde.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet