ForsideHobroSeptember-marked i morgen ved det Røde Pakhus - inden turen går til...

September-marked i morgen ved det Røde Pakhus – inden turen går til Gran Canaria

- Annonce -

September-marked i morgen ved det Røde Pakhus – inden turen går til Gran Canaria

Det er foreningen “Gymnastikkens venner” som står bag markedet. Foreningen sender hvert 3. år et hold afsted til Blume festival Gymnastikstævnet. Dette foregår på Gran Canaria. 

Gran Canaria holdet er et hold, som er blevet udtaget af Gymnastikkens venner blandt de forskellige gymnastikforeninger rundt om i Mariager fjord kommune. Holdet består af unge mennesker mellem 12-18 år, og de skal 32 gymnaster og 5 trænere afsted i år. De rejser den sidste uge i november. 

De træner hver søndag formiddag for at blive klar til opvisningerne. Der vil inden de rejser, lave en opvisning i Valsgård hallen, hvor alle er velkomne. 

På Gran Canaria skal de deltage i stævnet med repræsentanter fra mange andre lande. De skal lave 3 opvisninger dernede. Derudover laver de i løbet af ugen små shows på stranden, i den nærtliggende by og på hotellet. 

“Money making” for at tjene penge ind til rejsen

De skal i den forbindelse selv ud at lave “money making” for at tjene penge ind til rejsen. Herunder skal det også dækkes, at de skal have en del redskaber og et service team på 5 Pers. med derned. 

Der laves bl.a. et september marked i morgen d. 16/9 kl. 10-16 ved det Røde Pakhus på havnen i Hobro, hvor der sælges hjemmelavet marmelade, saft, syltede rødbeder mm og Second hand børnetøj. 

Der vil også være mulighed for at købe en masse forskellige hjemmelavet strikket håndarbejde, smykker, lædervarer mm. 

Der er amerikansk lotteri, hvor mange af de lokale butikker og erhvervsdrivende har doneret gaver til. 

Derudover har flere butikker og selvstændig været søde til at sponsere div. ting til salg på selve dagen. Dette drejer sig bl.a. om Woods, Spar Valsgård, NDO suplly, Slagter Madsen, Hobro bageren, JSudlejning og Det lune brød. 

Der vil på dagen også være motionsløb for mountainbike, hvor der cykles rundt ved Østerskoven og ud langs fjorden mod Katbjerg. Efter løbet vil der blive trukket lod om fine præmier mellem de deltagende. Disse præmier er ligeledes sponsoret af en masse lokale ildsjæle. 

Der vil blive et sponsorløb for gymnasterne selv. Her har de selv været ude at finde sponsorer, som betaler pr. omgang. 

Spar købmanden i Hørby har doneret et større kontant beløb til gymnasterne, hvilket han personligt overrækker de kære gymnaster, med ønsket om en god tur. 

“Gymnastikkens venner” sender en kæmpe tak til alle deres sponsorer.

-Uden dem kunne denne dag slet ikke lade sig gøre, lyder det fra dem. 

LÆS OGSÅ: Netværks møde for Ældre Sagens social humanitære frivillige i Hobro

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Tyve nåede det hele på en halv time

- Annonce -

Seneste artikler