ForsideHobroSimon Jakobsen indstiller sin fodboldkarriere

Simon Jakobsen indstiller sin fodboldkarriere

- Annonce -

Simon Jakobsen indstiller sin fodboldkarriere

Anfører Simon Jakobsen har valgt at indstille sin fodboldkarriere efter denne sæson, oplyser Hobro IK i en pressemeddelse.

Simon Jakobsen kom til Hobro IK i vinteren 2020, da klubben dengang spillede i 3F Superligaen. Siden er det indtil nu blevet til 104 kampe i den gule trøje med 5 mål til følge. Siden sommeren 2022 har Simon Jakobsen været anfører for Hobro IK. Simon Jakobsen har været en stor personlighed i Hobro IK og har gjort et stort indtryk i klubben, hvor han på sin helt egen unikke måde at være på har vist vejen for klubben og for truppen.

Simon Jakobsen. Foto: Dannie Rosenkrantz

Lars Justesen er ærgerlig over at Simon Jakobsen har valgt at sætte støvlerne på hylden, men lykønsker ham for en flot karriere:

– Simon har været en fantastisk ambassadør for Hobro IK igennem årene og har altid mødt ind til træning og kamp med stor professionalisme og træningsiver. Hertil har Simon været en samlende person i truppen, hvor han altid har taget ansvar og har været en god leder for vores ellers unge trup.

– Simon har i sine mere end fire år i Hobro IK sat et stort aftryk både på og udenfor kridtstregerne og har om nogen levet op til Hobro IKs fem værdier: Ydmyghed, Sammenhold, Glæde, Hårdt arbejde og Udvikling. Derfor bliver det også et kæmpe tab for klubben at Simon nu stopper sin karriere.

– Selvom det bliver et tab for os, er jeg sikker på, at det er den rigtige beslutning for Simon og hans familie og vi ønsker Simon stort tillykke med en flot karriere samt alt held og lykke med hvad fremtiden bringer.

Simon Jakobsen indstiller karrieren når hans kontrakt udløber ved udgangen af denne sæson.

Til sidste hjemmekamp i sæsonen d. 24. maj vil Simon Jakobsen blive hyldet for tiden i Hobro IK.

Stort tillykke til Simon Jakobsen med en flot fodboldkarriere på mere end 15 år og alt held og lykke i fremtiden.

Beierholm er individuel spillerpartner på Simon Jakobsen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler