ForsideMariagerfjordSkal I nå at have den frækkeste december med Sinful?

Skal I nå at have den frækkeste december med Sinful?

- Annonce -

Hvert år udgiver Sinful.dk året frækkeste julekalender til voksne – fyldt med overraskelser, som nok skal give jer en julemåned I aldrig glemmer. 

Skal I nå at have en? Der er stadig kalendere på lager hos Sinful, men skynd jer: Årets Julekalender for voksne sælges kun i et begrænset antal. Og det er jo snart 1. december. 

Den erotiske julekalender fra Sinful.dk er perfekt til Jer, som vil prøve noget nyt, men også til jer som havde en fantastisk måned med kalenderen sidste år. Sinful har nemlig opgraderet kalenderen, så den indeholder både gengangere fra 2021, men også helt nye og opgraderede produkter. 

Det hele er sammensat af Sinful.dk’s stab af dygtige medarbejdere og udfra de erfaringer de tilfredse kunder har delt med dem. 

I år er der hele 6 kalendere at vælge imellem – også en til jer eller dig

Sinful lancerer i år ikke kun den klassiske erotiske julekalender fra vokse og deluxe udgaven, men også 4 nye kalendere, som med deres indhold af kvalitets sexlegetøj, nok skal gøre december måned hottere end ellers: 

  1. Sinful Original Julekalender – Bestseller edition
  2. Sinful Premium Julekalender – Luxury edition
  3. Sinful 12 days of Christmas Adventures for kvinder
  4. Sinful 12 days of Christmas Adventures for mænd
  5. Sinful Four Weeks of Playful Christmas DeLuxe – Nyt deluxe eventyr
  6. Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium – Nyt premium eventyr

Der er altså masser af muligheder for at finde en fræk julekalender der passer til jeres / dit behov. 

Masser af legetøj til både par – singler – mænd og kvinder

Årets frækkeste julekalendere fra Sinful.dk er fyldt med legetøj der nok skal få jeres december til at blive sjov. De to julekalendere med 24 låger er igen år fyldt med overraskelser til alle dage. 

I år er der kommet nye frække julekalendere til hos Sinful.dk. Det er blandt andet de to 12 Days of Christmas Adventures – henholdsvis til mænd og kvinder. Kalenderne er fyldt med lækkert legetøj, der henvender sig både til par af samme køn, men også til single manden eller kvinden

Endelig har Sinful i år lanceret yderligere to julekalendere til jer, som har mere erfaring med brug af sexlegetøj og som gerne vil udforske mere legetøj bag hver låge. Det er de to kalendere: Four Weeks of Playful Christmas i en DeLuxe og en Premium udgave. 

Fælles for alle 6 julekalendere fra Sinful er, at der medfølger en guide, som hjælper jer med at få det bedste ud af produkterne. 

Årets frækkeste julekalendere fra Sinful sælges kun i en begrænset periode – så hvor længe tør du vente

Køb den herunder og start en december måned, som I aldrig glemmer

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler