ForsideAndetDagli'Brugsens støtteforening i Veddum sælger juletræer

Dagli’Brugsens støtteforening i Veddum sælger juletræer

- Annonce -

Dagli’Brugsens støtteforening i Veddum sælger juletræer

Er du gået i gang med juleplanlægningen og ikke ved hvor du skal finde juletræet – så sælger Dagli’Brugsens Støtteforening i Veddum juletræer foran butikken den 1. og 3. søndag i advent, fortæller bestyrelsen for Støtteforeningen som består af Mathias Knudsen, Lars Gerts Nielsen, Thomas Bowman Mørch og Janni Østergaard.

I år har Dagli’Brugsens Støtteforening i Veddum støttet med omkring 23.000 kr. til tilskud til nyt tag og ny LED-belysning i butikken.

Støtteforeningen har forleden været på jagt efter flere medlemmer – hvilket blev taget rigtig godt imod og flere nye medlemmer har allerede meldt sig ind i Dagli’Brugsens Støtteforening.

Sidder du nu og tænker, at det vil du også gerne være en del af, kan du kontakte en af ovenstående medlemmer fra bestyrelsen eller forhøre dig i Dagli’Brugsen i Veddum.

Formålet med Dagli’Brugsens Støtteforening i Veddum er at indsamle likvide midler, som Brugsen kan ansøge så snart der skal laves vedligehold. Foreningen kan eventuelt også bruges til ekstraordinære udgifter i form af arrangementer eller lign. Foreningen kan ikke benyttes til driftsomkostninger, udelukkende vedligehold og ekstraordinære udgifter.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler