ForsideHadsundSkelund IF indgår spændende sponsorat med Festudrustningen/Mor Karens Køkken

Skelund IF indgår spændende sponsorat med Festudrustningen/Mor Karens Køkken

- Annonce -

Skelund IF indgår spændende sponsorat med Festudrustningen/Mor Karens Køkken

Formanden for Skelund IF, Søren Engelhard, har netop annonceret en spændende nyhed for klubben og lokalsamfundet. Med foråret i fuld flor og solen på himlen, er det med stor glæde, at Skelund IF kan præsentere en ny samarbejdspartner og sponsor, der vil være med til at styrke klub og lokalområde.

-Det er med stor glæde, at vi kan byde Festudrustningen/Mor Karens Køkken velkommen som ny bande- og holdsponsor for Skelund IF. Denne lokale virksomhed har valgt at bakke op om vores klub og det lokale idrætsliv, og vi er utroligt taknemmelige for deres støtte, lyder der fra formanden.

-Festudrustningen/Mor Karens Køkken er ikke blot en almindelig sponsor, men en virksomhed med hjertet på rette sted og en vilje til at engagere sig i lokalsamfundet. Med deres brede udvalg af udlejningsmaskiner og madvogne, står de klar til at hjælpe både klubben og lokalområdet med alt fra sommerfester til andre arrangementer. Deres ekspertise og engagement vil uden tvivl gøre en stor forskel for vores klubliv.

-Vi ønsker at rette en stor tak til Festudrustningen/Mor Karens Køkken for deres støtte og engagement. Det er partnerskaber som dette, der gør det muligt for vores klub at vokse og udvikle sig til gavn for vores medlemmer og lokalsamfundet som helhed. Vi ser frem til et spændende samarbejde og til at skabe mange gode mindre sammen i fremtiden, slutter Søren Engelhard.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet