ForsideHobroSkulpturvandring langs skulpturstien i Hobro

Skulpturvandring langs skulpturstien i Hobro

- Annonce -

Skulpturvandring langs skulpturstien i Hobro

Var det noget med en frisk forårstur med kunstnerisk islæt? Så er muligheden der torsdag den 27. april kl. 15, hvor Kunstetagerne inviterer til skulpturvandring i Hobro. Arrangementet er gratis for alle, og man møder bare op i Kunstetagerne.

Turen går ad Skulpturstien mellem Vesterfjord og Ambupladsen. På vej fra Kunstetagerne til stien gør vi holdt ved bl.a. Johan Galsters portræthoved af Ingeborg Brams, 1951 og Bjørn Nordahls ”Liggende kvinde”, 1978. På Skulpturstien, som er anlagt af Hobro Kunstsamling i årene 2007 og 2020 , skal vi opleve Sigrid Lütkens og Bent Sørensens værker i både sten, bronze og støbejern. Turen slutter ved Erik Heides skulptur ”Håbets bur”, placeret mellem Hobro Camping og Vesterfjord. Undervejs fortæller Kunstetagernes kunstfaglige medarbejder Anne Lie Stokbro om kunstnerne og deres værker – og naturligvis lidt om, hvorfor værkerne er havnet i Hobro.

Skulpturstien, 2020. Foto Niels Reiter

Skulpturvandringen foregår i et lempeligt tempo, hvor alle kan være med. Man skal nok sætte omkring 2 timer af til turen, inkl. returvandringen ind til byen.

Bent Sørensen. Skulptur i tre dele, uden år. Foto Niels Reiter

LÆS OGSÅ: Fonden Hedehuset løfter specialiserede socialfaglige indsatser til voksne i Mariager 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler