ForsideHobroSøndag med præmier, fodbold og fest hos Meny Hobro

Søndag med præmier, fodbold og fest hos Meny Hobro

- Annonce -

Søndag med præmier, fodbold og fest hos Meny Hobro

Kom og vær med til en fantastisk fodboldfest på parkeringspladsen hos Meny Hobro, søndag den 7. juli mellem kl. 11-15. Der er mulighed for at vinde fede EM-præmier, og der vil være masser af aktiviteter for både børn og voksne.

For de små er der hoppeborg og forskellige smagsprøver, mens der for de voksne er konkurrencer med spændende præmier. Fodboldspillere fra NordicBet holdet i Hobro IK kommer også forbi og deltager i festlighederne, så der er rig mulighed for at møde nogle af byens sportsstjerner.

Derudover kan man nyde slush ice og popcorn til kun fem kroner stykket – perfekt til en sommerdag fyldt med sjov og spænding.

Købmand Dennis Mouritsen fra Meny Hobro har også fundet nogle fantastiske tilbud frem til anledningen. Der er skarpe priser på øl, vand, chips, kaffe, ølmarineret svinekam og byens største udvalg af bland-selv slik, som er sat ned til kun 9,95 kr. pr. 100 g. Tilbuddene gælder hele weekenden fra den 5.-7. juli.

Det bliver nogle festlige timer, så tag familien med og vær med til at skabe en uforglemmelig dag på Meny Hobros parkeringsplads.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler