ForsideArdenSpændende trænerjob hos Jarl Arden Badminton er ledigt

Spændende trænerjob hos Jarl Arden Badminton er ledigt

- Annonce -

Spændende trænerjob hos Jarl Arden Badminton er ledigt

Tina Kruse Gregersen fra Jarl Arden Badminton deler en spændende mulighed for badminton entusiaster, da klubben ved Rold Skov søger en engageret og passioneret træner til deres talentfulde ungdomsspillere. 

Ungdomsafdelingen træner mandag og onsdag og er aktive deltagere i forskellige kampe og turneringer, hvilket skaber et dynamisk miljø for både træneren og spillere.

Den ideelle kandidat til trænerjobbet vil have en kærlighed til badminton, en evne til at motivere unge atleter og en forståelse for udviklingen af deres færdigheder. 

– Vi søger en træner for børn og unge fra ca. 2. klasse – 8. klasse fra nytår 2024 eller snarest mulig, fortæller Tina Kruse Gregersen til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

– Træningstiden er mandag og onsdag kl. 16:30 – 18:30. Og den rigtige kandidat behøver ikke at have trænererfaring, vi kan tilbyde de nødvendige kurser.

– Vi prioriterer, at du har lyst til at være sammen med børn, have det sjovt  og blive bedre til badminton. Er det noget for dig, eller vil du gerne have flere informationer, er du velkommen til at tage kontakt, slutter Tina.  

At være en del af Jarl Arden Badminton giver ikke kun mulighed for at forme fremtidige badmintonstjerner, men også for at bidrage til det sociale og sportsmæssige fællesskab i klubben. 

For dem, der ønsker at dele deres passion for badminton og støtte ungdommens udvikling, er dette en unik mulighed for at gøre en positiv indflydelse på næste generation af badmintonspillere. 
Interesserede trænere opfordres til at kontakte Tina på tlf.: 23 8087 21 eller  mail: tinag@worldonline.dk eller Gitte Sørensen på tlf.: 20 92 43 72 for at få yderligere information om trænerjobbet hos Jarl Arden Badminton.

LÆS OGSÅ: Emma Houe Mølgaard: Modsvar til Per de Fries’ læserbrev

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler