ForsideØstkystenSpørgsmål ved byrådsmøde i Mariagerfjord: Kan den tidligere principbeslutning om INGEN vindmøller...

Spørgsmål ved byrådsmøde i Mariagerfjord: Kan den tidligere principbeslutning om INGEN vindmøller på Als Enge ændres?

- Annonce -

Spørgsmål ved byrådsmøde i Mariagerfjord: Kan den tidligere principbeslutning om INGEN vindmøller på Als Enge ændres?

Alle byrådsmøder i Mariagerfjord Kommune afsluttes med punktet spørgetid. Her kan presse og tilhørere stille korte spørgsmål om alle emner indenfor et max tidsforbrug på 15 min. 

Spørgsmålene rettes direkte til borgmester Mogens Jespersen, der svarer eller videregiver spørgsmålet til relevant udvalgsformand. 

Til byrådsmødet den 24. november benyttede Henning fra Sletten i Helberskov sig af muligheden med at stille et spørgsmål. 

– I forhold til punktet om Fordebat Kommuneplan 2024. Tidligere har dette byråd taget en principbeslutning om ikke at vil opføre vindmøller på Als Enge. Kan denne beslutning ændres, så der fra 2024 alligevel er muligheder for, at der kommer vindmøller på Als Enge?  

Borgmesteren svarede på spørgsmålet. 

– Dette byråd har tidligere besluttet, at vi ikke vil have møller på Als Enge. Men tingene kan ændre sig og hele fokussen på energi har ændret sig meget på kort tid. Et nyt kommende byråd kan lave en ny beslutning.

– Vi bliver som kommune for tiden mødt med ønsker fra Christiansborg om, hvor der rundt i landet kan placeres Energiparker. Folketinget kan også overrule os som kommune i sådan en sag her.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet