ForsideHadsundStanderhejsning 2023 og ny træner hos Skelund IF

Standerhejsning 2023 og ny træner hos Skelund IF

Standerhejsning 2023 og ny træner hos Skelund IF

- Annonce -

Skelund holdt i lørdags, d. 4. februar, standerhejsning og fik dermed officielt skudt fodboldåret 2023 i gang. Godt 40 spillere/trænere/frivillige var mødt op til hejsningen af flaget Kl. 13 og dermed den officielle begyndelse på fodboldsæsonen. Derefter stod den på en times fodboldspil på to mål, hvor både herre- og damespillerne deltog sammen. Naturligvis var der øl på højkant, og kampen blev afgjort med sidste mål.

Efter fodbolden blev der traditionelvis serveret suppe til de fremmødte. Herefter var der generalforsamling, hvor Skelund IF kunne kigge tilbage på et flot 2022 og frem mod et forhåbentlig lige så flot 2023.

Den nye bestyrelse blev præsenteret. Ud gik Troels Olesen, og i hans sted tiltrådte Jeppe Back. Som suppleanter tiltrådte Camilla Hein og Gustav Busk. Skelund IF vil gerne sige stor tak til Troels for indsatsen og ser samtidig frem til samarbejdet med de tiltrådte medlemmer.

Til standerhejsningen blev den nye træner, Christian Nellemann, også officielt præsenteret. Christian ”Nelle” Nellemann har tidligere trænet både senior- og ungdomshold i Astrup og Arden. Han er desuden stærkt bekendt med lokalbolden og Skelund IF. Bestyrelsen er rigtig glade for at have landet en aftale med Christian, og både træner og klubben glæder sig til samarbejdet.

Skelund IF og Sparekassen Danmark forlænger samarbejdet Foto: Privat

Udover den nye træner kunne Skelund IF også præsentere, at de har forlænget aftalen med deres hovedsponsor, Sparekassen Danmark. Mogens Chortsen fra Sparekassen Danmark deltog til generalforsamlingen, hvor han fortalte om Sparekassen Danmark og kunne præsentere forlængelsen af sponsoraftalen med Skelund IF. Skelund IF er rigtig glade for at have forlænget aftalen med Sparekassen Danmark og opfordrer alle til at huske; støt vores sponsorer – de støtter os.

Skelund IF glæder sig til at se jer alle til et dejligt fodboldår 2023 på Sorgenfri.

LÆS OGSÅ: 80 års fødselsdag 

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler