ForsideHobroStor tilbygning indviet og SKIB1 søsat på Hobro Idrætscenter

Stor tilbygning indviet og SKIB1 søsat på Hobro Idrætscenter

- Annonce -

Stor tilbygning indviet og SKIB1 søsat på Hobro Idrætscenter

Fredag den 7. juni 2024 havde Hobro Idrætscenter indbudt til åbningsreception for den 1000 kvm store til- og ombygning, der blandt andet omfatter omklædningsrum, møderum, motionscenter og flere holdtræningsrum. Over 1100 medlemmer dyrker træning, bevægelse og fællesskab i Hobro Idrætscenter.

Det var naturligvis en stolt centerleder, som viste Mariagerfjordposten.dk rundt i de nye lokaler og fortalte om de mange forbedringer og tankerne bag de mange funktioner, som til- og ombygningen nu giver mulighed for.

“Det er blevet meget bedre end håbet og troet, da vi sad med tegningerne. Arkitekten og byggefirmaet har leveret nogle fantastiske løsninger, der åbner huset op både inde med de mange træningsrum, men også ud mod vejen og indbyder til at komme og være med til træning og bevægelse,” fortæller centerleder Johnny Wulff og kigger ud af det store vinduesparti på førstesalen. “Jeg tænker, det er træningscenteret i Hobro med den bedste udsigt.”

I forbindelse med indvielsen den 7. juni løftede centerlederen sløret for det næste store projekt i Hobro Idrætscenter. SKIB1 blev søsat.

“Vi har søgt Sparekassen Danmark Fonden Hobro og fået 2 mio. kroner til en mobil tribune med 320 behagelige sæder til Hal 1. Den hal vil over sommeren få en ordentlig omgang maling og el-arbejde. Hal 1 vil fortsat være Hal 1 i hverdagen og bruges af skoler og foreninger, mens den fra oktober måned 2024 i weekender mv. vil være klar som SKIB1 og være byens nye koncert- og kultursted,” fortæller Johnny Wulff.

Viceborgmester i Mariagerfjord Kommune klippede den røde snor til åbningen den 7. juni 2024 til den store åbningsfest Foto: Hobro Idrætscenter
Viceborgmester i Mariagerfjord Kommune klippede den røde snor til åbningen den 7. juni 2024 til den store åbningsfest Foto: Hobro Idrætscenter

Udover donationen fra Sparekassen Danmark Fonden Hobro bidrager Hobro Idrætscenter også med et stort beløb for at kunne realisere dannelsen af SKIB1, som vil få plads til 600 siddende koncertgæster, barer og en stor scene. SKIB1 vil efter planen være klar til brug i oktober måned i år.

SKIB1 = Sammenhold, Kultur, Idræt og Bevægelse.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Musik i Østerskoven 2024 var en festlig, våd omgang

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler