ForsideAndetSvend Nielsen og Herdis Myginds Fond hjælper med nyt tag på laden

Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond hjælper med nyt tag på laden

- Annonce -

Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond hjælper med nyt tag på laden

På forårets uddeling fra Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond, hvor knap 1.500.000 kroner blev tildelt til ildsjæle, foreninger og almennyttige projekter er en af de heldige modtagerne på listen bl.a. Kammas Børneunivers i Astrup.

Kammas Børneunivers, der rummer både friskole, fribørnehave og frivuggestue, havde søgt om støtte til at realisere deres store drøm om at gå i gang med ombygningen af laden, som bygningen kaldes. Laden bruges i dag til opbevaring af diverse ting og som legerum for de mindste børn, når vejret er dårligt.

Mariagerfjordposten.dk kiggede forleden forbi for at høre mere om det kommende projekt, der altså med et tilskud på 50.000 kroner fra Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond kan få første etape af ombygningsprojektet af Laden i gang.

“Det er fantastisk, og vi er meget glade for donationen fra Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond. Med denne donation kan vi få lagt et nyt tag på bygningen og dermed endelig få lukket for utæthederne for regn og vind,” fortæller skoleleder Lene-Vibeke Raunholt og fortsætter:

“Dette er en rigtig god start for projektet med ombygningen. Nu har vi penge til materialerne til det nye tag, og frivillige vil lægge arbejdstimer i det hen over sommeren. Vi drømmer om, at laden på sigt kan blive et stort aktivitets- og bevægelsesrum, som børnene fra alle afdelinger kan bruge i idrætstimerne og når der ellers skal brændes energi af,” slutter skolelederen med et smil og må træde et skridt tilbage, da tre unge scooterkørere i regntøj suser forbi i høj fart.

Når taget på laden er udskiftet og tæt, og flere fondsdonationer kommer i hus, vil de næste etaper med vægge, vinduer og gulv blive sat i gang. Hos Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond uddeler de årligt omkring 2.500.000 kroner fordelt på to ansøgningsrunder til ildsjæle, foreninger og projekter i Mariagerfjord Kommune. Fristen for efterårets ansøgningsrunde er i oktober måned.

Inden længe går arbejdet i gang med at skifte taget på laden hos Kammas Børneunivers i Astrup. Penge til materiale er doneret af Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond – Arbejdskraften leveres af frivillige. Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet